Merhaba arkadaşlar,
iki adet sitem var. Bir tanesi makale sitesi spor, sağlık ve besin takviyeleri üzerine. Her türlü çalışmaları yapılmış ve googleda çoğu kelimede üst sıralarda çıkıyor. Siteye hergün makale girilmesi gerekiyor.
Diğer site forum sitesi ve sosyal arkadaşlık sitesi. Spor ağırlıklı olmak üzere beslenme, yaşam tarzı ve sağlık konuları mevcut. Yapısı biraz farklı başka şeylerde var. Sitenin herşeyi hazır üyelik sistemi, forumu, seosu falan. birde facebook sayfası var.
Ben bugüne kadar hergün uğraştım emek verdim. İşlerim yoğun değildi yaz sezonu nedeniyle. ancak işlerimin yoğunlaşması nedeniyle bu sitelerle ilgilenemiyorum fazla. Kapatmakta istemiyorum. O yüzden bu siteleri yönetebilecek, sitelere günlük makale girişi yapabilecek, sosyal ağlarda paylaşım yapabilecek. Bu işleri günlük görev haline getirebilecek arkadaşlara ihtiyacım var.
Ben bu işleri yaparım diyen, vakti olan, işini severek yapacak, 3 gün sonra ben bıktım demeyecek, kendisinden birşeyler katabilecek özelliğe sahip ve bu işleri yapmış referans gösterebilecek, beni yapabileceğine inandırabilecek arkadaşlar pm atarlarsa hemen gerekli çalışmaları başlatmak istiyorum.