tema kendim kodladım sadece javascriptleri başka yerden aldım onun dışında entegresi ve yazılımını ben yaptım
Ek Olarak:
Genel sunucunuda virüs olamazmı?
Ek Olarak:
Novadizayn adlı üyeden alıntı
Merhaba
Mail gönderimi yaptıktan sonramı bu hatayı alıyorsunuz yoksa durduk yeremi gelmekte, mail gönderimi yapamadığından geliyor bunlar içeriğini yazarsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
Ben mail gönderimi yapmıyorum durduk yere bu mailler gelmeye başladı. Böyle bir sorun yoktu düne kadar.
Ek Olarak:
Jengawer adlı üyeden alıntı
Sisteminizden bir yere mail gönderilmeye çalışılıyor. Mail gönderirken gönderici veya alıcı kaynaklı bir sorun olduğu için size bu hata raporunu mail olarak gönderiyor. Cronjobslarınızı kontrol edin.
Genel mail adresimiz yazılı sitede garip gelen mailler başka adrese geliyor sistemde 9 tane mail bu hata sadece 2 sinde bulunmakta diğerlerinde böyle bir sorun yoktur.
Ek Olarak:
Jengawer adlı üyeden alıntı
Sisteminizden bir yere mail gönderilmeye çalışılıyor. Mail gönderirken gönderici veya alıcı kaynaklı bir sorun olduğu için size bu hata raporunu mail olarak gönderiyor. Cronjobslarınızı kontrol edin.
Daha detaylı bilgi verebilirsen bu sorunu çözeyim :)
Ek Olarak:
Müşterimin bilgisayarında virüs çıktı temada herhangi bir sorun olmadı mailleri ise yandex kurumsal taşıdık spam olarak algıladığı için mail gelmiyor o türden teşekkür ederim yardımlarınız için sorun şuan çözülmüştür.