-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Abilerim normalde blogger kullanıcısıyım fakat bazı arkadaşlarım wordpress in daha iyi olduğunu söylüyorlar.Tema bakımından güzellik açısından bence wordpress daha güzel.Sizinde fikrinizi almak istedim. Com.nu ile wordpress mi yoksa blogger mi?
dalga266
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeş Blog Sistemlerinde WP üzerine tanımam tamamen üzerine sahipsin herşey yaparsın ister forum ister haber herşeye uyarlı bir sistemdir.
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
.com.nu farkettirmez ama bence wordpress çünkü daha rahat tema bulabilirsin daha güzel daha çeşitli temalar eklentiler bulabilirsin tabiiki bloggerdede bulabilirsin ama sana yardım edecek az kişi bulursun bu forumda zaten çoğunluk wordpress kullanıcısı bence wordpresse geç daha rahat edersin :)
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eskiden wordpress in seo açısından daha iyi olduğunu düşünürdüm ama kesinlikle blogger daha iyi. tema bakımından wordpress daha özelleştirilebilir.
kısacası benim fikrim hem blogger hem wordpress fark etmez ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Aktifblogum abi , tema konusunda sana çok acaip bir destek veriyorum.Nedenini sorarsan gri ağırlıklı temalar hoşuma gidiyor ve Enes abinin konfor temasında çeşit yok.Konfor temasını bu arada 1 hafta kullanmıştım buradan onada teşekkür ediyorum =)
Ek Olarak: Teşekkür ederim Burak abi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Bloggerda kalmanı öneririm Bu forumda yardım olacak çok fazla kişi olmayabilir ama blogger destek siteleri oldukça fazla örnek: bloggerturkiye.org Tabi kendi seçimin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Orada 176 ya 17 gibi ezici bir üstünlük var.(Anket). O yüzden ve tema sıkıntısı konusundan ( 2 haftadır tema yüzünden açamadım ve şimdi wordpressde hayırlısı.) wordpress e geçeceğim.Teşekkür ederim abilerim.