lostyazilim

Dizilet - Yabancı Dizi Keyfiniz

3 Mesajlar 678 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

jebias jebias Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 10 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Yabancı dizi izlemeyi zulüme değil keyife dönüştürmek amacıyla oluşturduğumuz Yabancı Dizi izleme sitesi Dizilet'i bugün itibariyle açmış bulunmaktayız

Şuan çok çok yeni bir site olduğumuz için pek fazla dizi yok sitemizde; ama hızla bu eksiğimizi gidermekteyiz...

Yazılımı ve tasarımı kullanıcı dizi izlerken keyif alsın diye oldukça sade ve kullanışlı yapmaya çalıştık, halada çalışıyoruz sizinde görüşlerinizi, eleştirilerinizi bekleriz bizim için çok önemli.

Sistem şuan oldukça yeni olduğu için sorunları, hataları olabilir.. Eğer bir hata ile karşılaşırsanız yada önerileriniz olursa Twitter adresimize yada bana PM ile bildirmenizi rica ediyorum.

Siteden birkaç resim;

Site adresimiz= Dizilet
Teşekkürler :)

wmaraci
reklam

demirr demirr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 8 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
Tema'sı hoşuma gitti fakat, Ubuntu ya da Dosis font'ları ile daha da güzel gözükeceği kanaatindeyim :).
jebias

kişi bu mesajı beğendi.

jebias jebias Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 10 / 4
  • Ticaret 1, (%100)

demirr adlı üyeden alıntı

Tema'sı hoşuma gitti fakat, Ubuntu ya da Dosis font'ları ile daha da güzel gözükeceği kanaatindeyim :).

Yorumunuz için teşekkürler hocam :) Yaygın olduğu için(Google kullanıyor) ve Windows,Linux,Mac tüm işletim sistemlerinde güzel göründüğü için Open Sans kullanmayı tercih ettik :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al