-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
10 entry'i doldurduktan sonra siteye sürekli giriş yapmanız gerekiyor. 10 entry doldurduktan sonra siteye belli aralıklarla giriş yapmazsanız, yani online olmazsanız sıranız çok zor düşüyor. Belki 1 sene beklersiniz, belki 6 ay. Belli olmaz.
Newton
"morior invictus"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bazı kriterleri var. Öncelikle girilen 10 entry'nin kurallara uygun olması gerekiyor. Genelde anket, spor tarzı başlıklara çok kısa tanımlar girdiyseniz biraz zor. Ama en önemli kriter çaylak hesabıyla günlük online olmak. Yani çaylak hesabınızla giriş yapın entry oylayın. Kısa sürede yazar olabilirsiniz.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cahilliğimi maruz göründe Ekşisözlük bukadar önemlimi ? Yazdığınız mesajları okudumda sanki insanların kendilerini hac sırasına yazdırıpta senelerce hacca gitmek için beklediği gibi bekliyorsunuzda kimiz 2 yıldan kiminiz 3-4 yıldan bahsediyor. Oysaki ben bu sözlüklerin bukadar önemli olduğunu bilmiyordum. Nezaman hangi konuda çıksalar en ciddi bir konuyu bile alay konusu edip çok pis bir ağızla eğleniyorlar. Neyse her insan olmak istediği kişi gibi davranır. Merakımdan öğrenmek istedim sadece amacım kimseyi yargılamak veya kötülemek değil yanlış anlaşılmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle seviyesiz bir yere yazmak için bir de para mı veriliyormuş? Üzerine para bile verseler yine de yaklaşmam oraya...