adslturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Websitesine kullanıcıların yorum bırakmasının arama motorları tarafından değeri ve önemi nedir.? nasıl bir fayda sağlar
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Şuanki kod yapıları ile (temanın) yorumun google bu yorumdur diyemez. Yorumların etkisini görmek için mikro kodlama kullanmanız gerekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullandığınız sistem wordpress bir sistem ise etkisi olabiliyor.Yanlış hatırlamıyorsam kullandığım google sitemap eklentisi yorum kadar sitemap url sinde öncelik belirt diye bir özelliği vardı
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Googleden gelen ziyaretçilerin yorumları bana göre faydalı olmakta.
Sitelerimdeki yorumlu olan konular daha fazla rağbet görüyor (blog) , ayrıca yazının kalitesine göre yorumlarında okunduğunu izleyebiliyorum (metrica).
Ne kadar çoktur bilemem ama bana göre yorumların konuya ve siteye katkısı vardır.
adslturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farklı ip lerden gelen yorumlar az önceki arkadaşın anlatımına göre etki etmiyormuş. Ama ben öyle birşeye inanmadım tabi. Google heryorumu inceler kayıt altına alır sadece yorum olmasına gerek yok her yazının her cümlenin önemli olduğunu düşünüyorum
Ek Olarak: Testini yaptım Başarılı. Örnek Bugun öğreden sonra gelen yorumlardan birtanesi ( nazillide adresi varmı ) Bu yazıyı kopyalayıp googlede arama yapın ilksayfada yeralıyor. diğer yorumlarda aynı şekilde. adslturk göreceksiniz googlede
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumların önemli olduğuna bende şahit oldum. Yorum yapılan yazılarım hep üst sırada. Ayrıca siteye veya konuya yazılan her kelimenin mutlaka artı etkisi vardır sonuçta özgün kelimeler.
Yeşil Aşkı - Herşey Sevmekle Başlar.