-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar, ben bilgisayar mühendisliğinde okuyorum bu sene hazırlığı bitirip 1. sınıfa geçtim. Aklımda bütün dallardan mühendislerin olacağı bir platformda bilgi paylaşacağı bir proje var. Çevremde bilgisayar mühendisleri makine mühendisleri otomotiv mühendisleri var. Öncelikle bir blog oluşturmayı düşünüyorum. Her mühendisin kendi alanıyla ilgili makale yazabileceği veya ders yazabileceği bir platform. Belki bir forum da oluşturabilirim. Aklımda bir domain var isteyenlere pm olarak yollayabilirim. Siz ne dersiniz böyle bişey tutar mı ?
Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Benim tam da tarif ettiğiniz şekilde, başka meslek grubu için var. İletişime geçebiliriz isterseniz.
sekeno
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben inşaat mühendisliği okuyorum. Bi ara bakayım dedim var mı inşaat mühendsiliğiyle ilgili paylaşımlar yapan kaliteli güncel bir blog bulamadı maalesef. Eğer inşaat mühendisliği alnında güzel paylaşımlar yaparsanız ben takip ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Mühendislik okuyanların sıklıkla uğrayacağı güzel bir site olabilir. Ama işte mühendis olup ta siteye vakit ayırmak zor olur.
Faydalı olur ama tutar mı bilmiyorum. Bu tamamıyla sabrınıza kalmış bişi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Blog tarzı değilde yine wordpress olarak portal tasarımı şeklinde güzel olur. Diğer türlü alt alta konuları gösteren bir blog olmasını ben tavsiye etmem. Çok şık sade ve kategori sistemi sağlam olan bir blog olursa çok şahane olabilir. Sadece mühendislerin yazı girebildiği bir site çok şık olur.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bu devirde herkesin bir blogu var. başkalarını sizin blogunuzda yazı yazmaları için ikna etmeniz gerekecek.
ozergul.net/com