-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yanlış yerde ise özür dilerim ücretli çalışan aramadigim için buraya açtım
Aklım bir site projesi var genel tarz bi isim buldum alacağım yarın yada pazartesi. Amacım ilk etapta blog kurmak daha sonra soru cevap kısmını da aktif etmek.
Sitenin amacı güncel haberleri kesinlikle kendimiz yazıp paylaşacagız kopyala yapıştır,alıntı içerik vs olmadan yazılarımızı yazacağız. Teknoloji,oyun,blogculuk,eğitim, sağlık,sinema gibi alanlarda daha çok internet ,teknoloji,sinema,oyun alanında yazılar yazacağız.
Domain+hostu alıyorum açılış için hediye domain vereceğim ben karşiliyorum hepsini.özel blog teması da çizeceğim ortak satış karşılığı kodlatmaya çalışacağım.
Ama bu işler tek kişi yürütülemez benle birlikte yazar olmak isteyen arkadaşlar arıyorum yazar rütbesiyle benle çalışmak isteyenleri beklerim. Garanti para vaad etmiyorum yada kesin para kazaniriz diye bir iddiam yok ama mesela reklam sattik 15 TL 3 kişiysek 5 TL eşit paylaştirilacak adaletli olmak açısından.
Site için 2-3 gün sonra 7 adet makale satın almak için para yatıracağim siteyi açmaya yakin makaleleri teslim alacağım.
Host sınırsız alastyr den alacağım. Emek ve maddi açıdan biraz masraflı olacak benim için. Gelir kazanınca ortak paylaşılması şartı ile benle yazarlık yapmak isteyen arkadaşlar arıyorum
Günde x makale şartım yok kesinlikle insan değil mi aksilik vs olabilir istediğim uygun olduğu anlar makale yazması.
Evde değilim yarin dönünce domain+ host alacağım tema çizimlerine başlayacağım siteyi kurup bakım moduna alacağım kategoriler,ayarlar,Seo hepsini yapacağım bu arada temayı kodlatmaya çalışacağım. Biraz makale sayisi artınca UzmanSeo arkadaştan Seo çalımsası+ mobil uygulamada satın alacağım. Hepsini bir anda karşılayacak param yok domain+host+ 7 makalenin parası hazır .
Tek başıma buyutmem imkansız bu işi birlikte çalışalım her kazandığımız kardeş payı yapılsın. Unutmayın bu işlerde karşılıklı güven gerekir ben güvende sorun çıkarmayacak arkadaş arıyorum.
İsteyen var ise PM atabilir yada yorum fark etmez . tek olmaz bu iş gelin birlikte yapalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Ben varım hocam.Daha önce çok kez blog yazdım özgün şekilde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
GALATASARAY!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hayırlısı diyelim hocam, ekip kurmak biraz zordur.
Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Çorbada katkımız bulunsun. Güzel niyetiniz yeterli. Domain önerisi için pm atıldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pek, sık yazamam işlerimden dolayı fakat yine 2 gün'de 1 yazabilirim :). Eğer uygun görürseniz tabii ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar hepinizi not alıyorum bende dahil 5 kişi oluyoruz o zaman bir birimize bir saygısızlık vs olmadığı surece ve siteye bir şey olmadığı surece hakkınızı kazandoğim zaman eşit şekilde paylaştiracağım sizi kandırsam bile yukarda Allah var.
Başta yazar yetkisi veririm sonra çabalara gore yukselirsiniz. Eğer kazanırsak bir şeyler hepimiz eşit olacağız. Ekipten ayrılmak isteyen yada görevini yapmayıp çıkarılan olmadığı surece yeni arkadaş alımı olmayacak gerekmedikçe.
Kurulum bitince tema kodlanması yapilacak inşallah o iş bitince hepiniz bilgilendirileceksiniz.
Hepimiz insaniz her gün makale zorunluluğu koyamam ama 3 günde 2 günde 1 makale yazmanız bile yetecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Sadık bir ekip kurmak bu zamanda çok zor iş, hayırlısı diyelim yinede..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Designer
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Teknoloji ve özellikle Apple & iOS içeriği olursa katılmak isterim hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Genel blog alan adı satın alındı. Kusura bakmayın su anda gerekmediği surece ekibimiz tamdır. Arkadaş gerektiği ilk seferde liste başı olacaksınız. Şu anda 5+1(ben) kişilik ekip tamamdır. Yeni alım olmayacak ayrılan vs olmadığı sürece. Tema çalışmalarüna başlandı. Bilenadam.org teması hazır olunca kurulumlarına başlanacaktır