-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
türkiyedeki 3 siteden 1 tanesi forum. Hey allahım ! 2005'te olsak neyse. Facebook var rahat olun aşağıdasınız ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bitmiştir diyenler kendileri bitmiş haberleri yok.
genel webmaster forumlarında ***, iyinet, fubu, wm felan varken işiniz zor. ama biraz daha spesifik bir konu üzerine eğilirseniz şansınız daha da artar diye düşünüyorum. mesela wordpress, ya da internet reklamcılığı vs. gibi.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle projenizde size başarılar diliyorum. Arkadaşların yorumlarını tek tek okudum. İyi veya kötü katıldıklarım oldu.
Herşeyden önce bir proje tutar veya tutmaz diye önceden konuşmak bence gereksiz. Önemli olan şey sizin bunu yapmak istemeniz ve başarmanızdır. Sizi öne çıkaracak olan şey azminiz ve kararlılığınız olacaktır.
Web sitenize gelecek olursam, sloganınızı site içeriğine uygun olarak değiştirmenizi tavsiye ediyorum. "Türkiye'nin yeni platformu" demişsiniz ama siteniz çoğunlukla webmasterların ziyaret edeceği bir platforma benziyor.
Öte yandan tasarımınız gözüme biraz sade geldi. Daha dolu olabilir, akıcı ve canlı renkler kullanılabilir diye düşünüyorum. Biraz da diğer sitelerden farklı şeyler eklemeniz gerekiyor.
Bu içerik veya tasarım anlamında değil, fark yaratmalısınız ki ziyaretçileriniz tekrar gelebilisin. Ayrıca siteniz şu anda içerik olarak çok eksik.
Tekrar başarılar diliyorum, Allah utandırmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Maskotu çok güzel olmuş güzel bir forum olacağına benziyor. Başarılar dilerim.
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 /
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
F** T**
-