-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Merhaba arkadaşlar şimdi bende bir domain var ve bu domain a firmasının ns lerine yönlenmiş halde ben b firmasından bu domain adına host aldım ve domaini a ve b firmasının nslerine yönlendirdim.Site çalışırmı ? Bunu yapmakdaki amaç ne derseniz A firmasında kesinti olduğunda site B firmasından açılsın istiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
İlk defa sizin gibi iş yapanı görüyorum :) takviye host gibi ) böyle şeye gerek yok doğru düzgün çalışmazda. En iyisi sağlam bir host almanız veya sunucu almanız olurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
:) Aslında fikir güzel ama işlevsellik olmayınca fikirin güzelliğinin bir anlamı kalmıyor.En iyisi dediğiniz gibi sağlam bir sunucu almak :)
fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çalışır. Birnevi manuel cloud hosting yapmışsınız. :) A hostinginde yeni veri girişi yaptırdığında B hostingine de yaptırman lazım ki, farklı görüntüleme olmasın.
Not: Ns1 sunucu hatası alırsa N2 ye yönlenecek diye bir kaide yok diye biliyorum. Yedek amaçlı kullanım daha faydalı olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bunun yerine eğer kesinti olmaması sizin için çok önemliyse Cloud Hosting kullanmalısınız. Bu şekilde kullanırsanız A hostingindeki istatistikler, veritabanı vs. B hostinginden farklı olacaktır.
Bir süre sonra 1 alan adında 2 farklı sunucuda 2 farklı web sitesi sahibi olmuş gibi olursunuz bence :)