-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** İ**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şimdi Yeni bi host aldım wordpress siteyi taşıyorum dosyaları ftp ile attım - wp-confing dosyasını doğru bir şekilde yaptım wordpress boş beyaz sayfa geliyor sorun nedir nerde hata yapıyorum dünden beridir buna uğraşıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bilgileri pm ile gönderırsen yardımcı olurum
Kuva-i Kafsinkaf
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba,
Hocam bu tür hatalar, en çok eklenti ve temalardan kaynaklanmıştır.
İsterseniz eklentileri ve temaları FTP den silip, ( yedek aldıktan sonra ) Tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-Wordpress kurduktan sonra ve yeni bir tema yüklediğiniz zaman beyaz sayfa oluşuyorsa eğer temanız da sorun vardır. Temanızı ftp ile silerek eski haline çevirebilirsiniz.
- Eklentide sorun olabilir. Ftp yolu ile silebilirsiniz ve eski haline çevirebilirsiniz.
- Wordpress dosyalarını wordpress'in kendi sitesinden indirip kurduğunuzdan emin olunuz.
- Veritabanını kontrol edip, onara bilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Taşıma yaptıysanız yüksek ihtimal temayı görmedi admin paneline giriş yapmayı deneyin oraya giriş yaparsa temalardan yeni bir tema seçin sorun düzelicektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Eğer sorun hala duzelmediyse .htaccess ayarlarini kontrol edermisin. Eğer bi htaccess dosyasina sahip değilsen eklermisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bak bu hata wordpress e ilk başladığımda benimde başıma gelmişti bu tarz hatalar arkadaşlarında dediği gibi genelde eklenti tema vrya htaccess den kaynaklanır Fps ne girip wp-content> plugins yolunu izleyerek eklenti klasörlerinin her birinin sonuna kafana gore bsyler yaz dosayayi kaydet örneğin akismet bilirsin bu eklentiyi simdi bu eklentinin klasörünu 124akismet şeklinde yeniden adlandır. Ayni yolu izleyerek diğer eklentilerinede aynı şeyi yap. Bu yolla eklentileri deaktif etmiş olacaksın. Sorun devam ederse tema klasorunu yeniden adlandır.
Sorunun sebebi büyük ihtimal eski eklenti veya internette buldugun warez eklenti veya temadir. Neyse dediklerimi bu sekilde yap ve dene lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteni, ana dizine kurduğundan emin misin?
DNS değiştirdin mi, yönlendi mi?
hostinginin kontrol paneline girip, eminim ki hata burdan kaynaklanıyor %99, veritabanını oluşturup, yedekleri veritabanından doğru bir şekilde yükledin mi? Yaptıklarını yazmışsın ama bunu yazmadığını gördüm. Eğer hiç bişey yapamıyorsan, eski config dosyanı at FTP'ye, veritabanı isimlerini ona göre düzenle. Yani yeni isim vermek yerine eski veritabanı isimlerini kullan.