-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wmaracı 'nın sosyal sorumluluk projeleri gün geçtikce artıyor bende webmasterler için gereken bir radyo düşündüm webmasterlerin kod yazarken , tasarım hazırlarken sıkılmadan dinliyebileceği bir radyo iyi olur gibime geliyor. ve Bu radyonun baş yapımcısıda WMARACI olması iyi olur . Bende gönüllü olarak Dj'lik yaparım hatta Dj 'lik yapmak istiyen sesi ve ses tizleri iyi olan herkese dj'lik için gerekli programları vs. ayarlayıp öğretebilirim. Bu proje için sponsorlar gerekiyor 1 kişiyle olucak iş değil çünkü eğer forum yöneticilerimizde onaylarsa Webmasterlere özel bir radyo kurmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olmak istiyenleri bekliyorum .
Domain sponsoru:
Radyo Hosting sponsoru:
Web Hosting sponsoru: [B]FriedeKindRadyo Teması Çizecek Gönüllü:
Yayın yapacak djler:
Furkan TURANReklam yayınlayacak webmasterler:
[/B]
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
resellerimden alan verebilirim ama radyo yok bende web hostu ben veririm.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Güzel bir fikir ancak yayınlanacak şarkılar veya yapılacak programlar telif hakkına sahip değilse wmaracı adı altında bu projeye destek olabiliriz. Diğer türlü malesef wmaracı adı altında yapılmasına izin veremeyiz.
dalga266
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tam Olarak Amaç Ne Olacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok iyi bir proje olur...
Join
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla benim böyle bir projem vardı hazırlanıyordum ama işe girdiğim için projeyi yönetimdeki arkadaş ile paylaştım düşüncesi olumlu olursa bütün bilgiyi buradan paylaşıcağım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Hocam devam ettirebilecek birileri kurarsa daha iyi olur radyowebmaster.com diye vardı bir süre sonra adamların sınavlarından fln dolayı kapandı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SeçkinYılmaz adlı üyeden alıntı
Hocam devam ettirebilecek birileri kurarsa daha iyi olur radyowebmaster.com diye vardı bir süre sonra adamların sınavlarından fln dolayı kapandı.
Bu yüzden wmaracı tarafından onaylanmasını istiyorum kurucusu ben olmuyacağım kurucusu wmaracı olacak bu projede elde etmek istediğimde webmasterlerin sıkıldığı ve sıkıntılı zamanlarında dinliyebileceği türde müziklerin bulunduğu bir radyonun bulunması her hangi bir gelir elde etmek değil amaç. Tek amacı webmasterlerin boş zaman geçirmemesi . Telif hakkına gelecek olursakta şu ana kadar hiç bir radyo telif hakkı yüzünden kapanmadı yayımlanacak olan müzikler ruhu dinlendiren türde olacağı için fazla sözlü müzikler yayımlanmayabilir yayımlanırsada ruhu dinlendirecek bir türde yayımlanabilir . Sonuna kadarda allahtan bir mani gelmezse bu işte yardımcı olacağım yayında yapacağım . Formatım pop ve rap türü olacak saatlere göre yayınlar yapılacak ayrıca.
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
yayımlanacak olan müzikler ruhu dinlendiren türde olacağı için fazla sözlü müzikler yayımlanmayabilir yayımlanırsada ruhu dinlendirecek bir türde yayımlanabilir.
Formatım pop ve rap türü olacak
Ruhu dinlendirecek mi Furkan'ım yoksa hareketlendirecek mi tam olarak bi karar versek :D
Bi ara bende düşünüyordum böyle birşey nasip kısmet diyelim.. Güzel proje inşallah gerçekleşir kardeşim..
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende yazın wmaracı radyosu kuracaktım. Sen benden önce davranıyorsun :) Bu arada ruhu dinlendirme işine fazla gimeyin bence wmaracından istekler falan geldikçe yayınlarsın. Sonrasıda senin müzik koleksyonuna bağlı :)