-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
Arkadaşlar yarım saat önce Ankara Hasköyden cebeci istikametine gitmek için samsun yolunu kullandım Siteler tarafındaki köprünün altından geçerken karşı yolda opel vectra marka araç bariyerlere çarparak takla atmıştı içerisinde büyük ihtimal 18 yaşında bir genç vardı araçta sıkışmış ağır yaralıydı kaza yeni olduğu için olay yerinde fazla kişi yoktu kimse gelen sürücüleri uyarmıyordu yoldan gelen sürücüleri uyarmak için aracı sağa çektim meraklı bi tır şöförüde kaza yapan aracın yanında durdu köprünün dışına çıkmadan beyaz bi mercedesin hızla geldiğini gördüm hızı rahat 150 vardı o hızla kaza yapan aracın yanındaki tırın altına bomba gibi girdi koşarak aracın yanına gittim kapısını açtım koluna dokunarak iyimisiniz dedim ama adam ölmüştü adamın yüzü halen aklımdan çıkmıyor tüylerim diken diken oldu Allah ailesine sabır versin yukarı baktığımda köprünün yukarısından kazayı 50 kişi izliyor 30 u telefonuna çekiyor gerçekten insanlık ölmüş bitmiş. Arkadaşlar aracınız varsa aşırı hızdan uzak durun nerede ne olacağı hiç belli olmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Vay anasına bee.. Hocam Allah rahmet eylesinde, gerçekten 5 sn sonra ne olacağı belli değil yalan dünya..
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Belki o kaza sadece bir araçtı. Asıl kaza ondan dakikalar sonra olacak mercedes kazasıydı. Allah büyük hocam Allah taksiratını affetsin. Anasına babasına çoluğuna çocuguna yardım etsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Değişik ve üzücü bir olay. Allah Rahmet Eylesin. :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Allah rahmet eylesin. O Nasıl bir kazadır, Allah ailesine sabır versin. Sizde eğer bu olayı unutamaz iseniz bir psikologa danışın derim... :(
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Allah rahmet eylesin. Birde psikolojik destek almanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Hızın ne kadar kötü birşey olduğunu birkez daha sayenizde çok iyi beynimize kazımış olduk. Dilerim tez zamanda üstesinden gelirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Boyle olaylardan etkilenen biriyimdir. Allah rahmet eylesin.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.