* Kendinize bir iyilik yapmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız devam edin. Merak etmeyin; birşey satmıyorum, paranızı istemiyorum :)
Dostlarım,
Kısa bir süre önce korkarak ve çekinerek geçiş yaptığım; ancak "keşke daha önceden geçseymişim" dediğim Maxthon Cloud web tarayıcısını sizlerle paylaşmak istedim.
İlk başlarda MyIE2 olarak piyasada gezen web tarayıcısının, daha sonra re-brand yaparak 4. versiyonu ile Cloud teknolojisine girmesi ile harika bir tarayıcı ortaya çıkmış diyebilirim.
Gelelim harikalıklarına.
1. Tarayıcı da en başta benim için önemli olan "donmaların olmaması, sistemi yormaması" idi. Bir kere onu şuana kadar hiç ama hiç yaşamadım.
2. Chrome kullanıyordum. Benim için orda en önemli özellik ordaki sık kullanılanları alması idi. Onu da çat diye alıverdi.
3. Chrome'da alışık olduğum birşeydi ve hoşuma geliyordu. Senkronizasyon özelliği. Bu özellik fazlasıyla Maxthon'da da var.
4. Bu tarayıcının bir başka üstün özelliği favori yani sık kullanılanlarım ve history'me maxthon sitesinden ulaşmak. Bu benim için niye önemli?
5. html5test.com sitesinde en başarılı tarayıcı konumunda.
6. Android versiyonu ile de senkronize. Bu şekilde örneğin ofiste veya evinizde kullandığınız tarayıcıdaki sekmeleriniz bulut teknolojisi sayesinde anında android'inizde!
Evde bilgisayar kullananlar ben eğer history'i web arşivi ile paylaş dediğim sürece online olarak takip edebiliyorum. Bu şekilde evde başka sitelere girilmiş mi, girilmemiş mi görebiliyorum.
Eklenti seçenekleri var. Ekran yakalama, entegre reklam engelleme özelliği, ekranı ikiye bölme, çeviri, web geliştirici araçları, kolay yönetim vs vs. Saymakla bitmez açıkcası.
Türkçe eklentiler listesi: http://forum.maxthon.com/thread-12513-1-1.html
Kısacası ben kullandım. İlk etapta 1 gün zorluk çektim ama gerisi çok kolay. Size de tavsiye ediyorum. Gelin, kendinize bir iyilik yapın. Maxthon'a geçin. :cool:
İndirmek için ayrıca buraya da tıklayabilirsiniz: http://usa.maxthon.com/fast/tr-tr/#a_aid=53f6db54a729f&a_bid=3e2fe43c