-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
üniversite
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu NS'den insanlar neden domain alır anlamıyorum ki sadece ucuz ama hertürlü berabatlık var firmada.Koskoca firma hatta ilk facebook ordan reglenmiş küçüçük işlerle bile ilgilenmiyorlar.bir yönetim paneli var karmakarışık.domain alan blogspotu yönlendirene kadar 1 hafta geçiyor birde sorun sonra başlıyor yönlendirdim site 2-3 güne açıldı şimdide Bu web sayfası kullanılamıyor diyor ticket atıyorum koskoca firmada bir tane tickete bakıcak adam yok.bu konunun linkinide atıyorum adamlara iyice ayar ettiler beni okusunlarda belki birşeyleri düzeltmeye çalışırlar ban yemeyecek olsam ana bacı giricemde neyse bıktım artık bunlarla uğraşmaktan almayın şu siteden domain.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
coder
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
name.com dan başkasını tanımam, veririm 10$ problemsiz, sıkıntısız gül gibi kullanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
namecheaptan başkasın tanımam. dnsv1 dnsv2 özellikleri ve bir sıra pane özellikleri başka yerde yok. sonrada godaddy.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Ben de NS'den başkasını tanımam. İngilizce bilginiz yeterliyse panel hiç de karışık değil. Dünyanın 2 numaralı domain firmasıdır. Ararsanız anında destek sağlarlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence yerli firmalardan şaşılmamalı godady dede aynı sorun var türkiyeye destek 0 yani gerçekten 0 destek yok makalelerine bakıp sorununu bulcan sen çözcen netwrokslo.. da aynı en iyisi 3 kuruş fazla verip yerli firmalarla çalışmak.İhs mesala ticketlere 5dk de cevap veriyor.Ben suan onu kullanıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben türk firmalardan yanayım, biraz da korkudan açıkcası, şimdi elin ingiliziyle iş yapıcan sonra sorun falan olucak, ticket falan da atamam ona :), açıkcası domain konusunda isimtescil iş görüyor bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
isimtescil bence kaliteli. birkaç tıkla sitenizi kurabiliyorsunuz. Hatta wp vs kuramazsanız kendileri kuruyor attığın her tickete 30 dk içerisinde kesinlikle cevap alıyorsun. Bazen müşteri temsilcileri can sıkıyor ama yeniden hizmeti sunuyorlar. Yıllık 10 lira fazla vermekte kimseyi etkilemez. Yıllık 10 lirasını arayan zaten bu işi yapmasın derim. En azından Her alanı türkçe
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ns üzerinden alınmış 8 -9 adet domainim var ki bir o kadar da başkalarına aldım. YÖnlendirmeler de hiç bir sıkıntı yaşamadım aksine 12 ile 24 saat bulan ns yönlendirmelerin de nereden baksan 3 saat bile sürmemiştir yönlenmeleri ve attığım tıcketlara geri dönüş de sağlanmıştır. Bence Ns güzel bir firma
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kuva-i Kafsinkaf
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba,
" Bu web sayfası kullanılamıyor diyor " demişsiniz, bunun domain ile ne alakası var ?
Sitenin açılmama sebebi, hostingden kaynaklıdır. Domain ile alakası nedir ki ?
Eğer NS ler yönlenmişse, domainlik iş bitmiş demektir. Siz Domain firmasın da değil, hosting firmasın da probleminizi aramanızı öneririm.
İyi çalışmalar.