MADizayn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dürüstlük gerekirse bunu anlatmak gerekir ;
Gitar çalmaya ilk başladıgımda daha halk arasında "çömez"'dim, lakin okulda müzik hocasına Emre Aydın'ın gitar hocası gibiymişim gibi anlatıyordum. Lakin bir gün bana gitar çaldırırsa rezil olmayım korkusuyla şu an gitarda prof. olmuş bulunmaktayım.
2012 yılında dw-ps ve fw ile tasarıma başladım lakin çok fazla birşey bilgim yoktu. Okuldan arkadaşlar stüdyo açtılar, tasarımcı ben oluyum süper yapıyorum yok şöyle yok böyle diye atarkenn biri çıkıp tasarımcı yapmaz mı ? Allahtan leptabım bozuk ve tamirdeydi, para olamadığı için alamamıştım. Bu durumda sadece stüdyonun verdigi konser afişini hazırlamıştım.
Bilgisayarı aldıgımda ise rezil olmamak için tasarımda geliştirmeye başladım kendimi. Umarım son düzey seviye olmasamda, hakkımla kazanırım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Adayı olmaya çalışıyor diyelim. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Vallahi sanırım ben değilim. mybbden anladığım kadar wpden anlasaydım tema bile yapardım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Asil soru bu forumda webmasterim diye gecinenlerden gercekten kac tanesi webmaster?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
web master kelimesini site ile sınırlandırmamak gerekiyor. adı üstünde web master, web ustası.
tüm webi bilmeniz gerekiyor. A'dan Z'ye.