caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Merhaba arkadaşlar . Bir arkadaşımla birlikte url kısaltma scripti yazdık. Script tamamen hazı herşeyi çalışıyor tasarım mükemmel. Ben bir php admin paneli yapmak istiyorum. Tasarımda reklamlar var çünkü. Hakkımızda sayfasını yönetmek amaçlı , reklamları yönetmek amaçlı bir .php uzantılı admin paneli yapıcam. Biraz araştırdım. bir panel yaptım fakat panelde yapılan değişikliklerin kalıcı olması için database bağlantısı gerekiyormuş . Bunu ben yapamadım ne yazıkkı . Databaseye nasıl yazdırıcagımı , dosyalardan databaseyi nasıl cagırıcagımı bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz acaba bana ?
Aciliyeti var arkadaşlar . Teşekkür ederim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
phpdili.com veritabanı derslerine bak. Eğer yapamayıyorsanız haftasonu yardımcı olabilirim.
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Merhaba arkadaşlar . Yazdığım script için php db bağlantılı admin paneli yapmak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaş varsa buradan yazabilirmi acaba . Bekliyorum Teşekkürler...
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
evet fakat gündeme getirecemeyeceğim için tekrar konu açtım . yardımcı olacak arkadaşı bulduktan sonra konuları sildireceğim zaten.
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Teşekkür ederim yaptım fakat yenileyince gidiyor. Yani kalıcı olmadı . Ne yapmam lazım yardım edin lütfen...