lostyazilim
tr.link

PHP Çekiliş Sistemi

2 Mesajlar 1.967 Okunma
acebozum
tr.link

Altay Altay MW Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 111 / 121
  • Ticaret 11, (%100)
PHP ile can sıkıntısından kodlamış olduğum çekiliş aracı. Hilesiz ve eşit bir şekilde çekiliş yapıyor :)

Bunu diğer çekiliş araçlarından ayıran özellik ise bir kişinin kaç çekiliş hakkı olduğunu rahatlıkla belirtebiliyorsunuz formatlama yaparken. Ek olarak LoL oyuncuları için yaptığım, hangi hero'yu oynasam derdini ortadan kaldıran bir butonu var. Butona tıkladığınız zaman LoL herolarını otomatik olarak ekliyor katılımcı kısmına.

Formatlama
Biraz karışık gibi gelse de aslında çok kolay bir formatlama sistemi var. Eğer katılımcının bir çekiliş hakkı olacaksa sadece ismini bir satıra yazabilirsiniz. Fakat katılımcının daha fazla çekiliş hakkı olmasını isterseniz tek yapmanız gereken isminin yanına "-[çekiliş hakkı]" yazmak olacak.
Örnek:

Elma
Armut
Kiraz-3

Bu sayede kiraz çekilişe 3 kez katılmış olacak.

Ek olarak; isteğe bağlı email yazabilirsiniz. Bu sayede çekilişi kazanan kişinin email adresini rahatlıkla bulursunuz bunun içinde çekiliş adedini yazdıktan sonra yine bir - ile email adresini yazmalısınız.
Örnek:

Elma-1-elma@meyve.com
Armut
Kiraz-3-kiraz@meyve.com

Fakat email yazma zorunluluğunuz yoktur.

Tasarım
Çok hoş bir tasarım olduğu (!) düşüncesindeyim. Bundan daha iyi tasarım yapabileceğine inanan tasarımcılar varsa yardım ederlerse sevinirim :) Şaka bir yana font tipini bile değiştirmedim, yardım edebilecek olursa sevinirim gerçekten. Kodlayacak veya önerecek.

Link
http://evrimaltay.net/giveaway/

Yorumlarınızı bekliyorum...

PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
elektronikssl
webimgo

koios koios C#,PHP Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 3 / 14
  • Ticaret 2, (%100)
Senin de dediğin gibi tasarım daha iyi olabilirmiş :) İstersen kodları paylaş belki biri güzel bir tasarım giydirir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al