-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Merhaba Değerli arkadaşlar, Arama motorların sıklıkla değiştirdiği algoritma sistemini çözen varmı ? :) Elbet de yoktur ama olanlar da vardır. Herkes kendisine göre bir yol izleniminde bulunur.
Destek Yöntemi; Tanıtım Yazısı, Footer Backlink, Slider reklamları, Forum tanıtımı, Sosyal medya, Yorum+profil Backlink, Edu Backlink vesaire. Bunlar dış seoda kullanılan yöntemler değil mi ?
Ama önemli olan iç SEO acaba burada neyi doğru neyi yanlış yapıyoruz. İzlediğimiz Strateji doğru mu acaba ? Alt sayfalara çalışıp ana sayfayı güçlendirmeye mi önem verilmeli yoksa Ana sayfaya mı çalışma yapılmalı. :)
Herkesin yöntemini bilmek ve bilmeyenlere göstermek isterim. :) Evet sizde fikirlerinizi paylaşarak yardım edebilirsiniz. :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
spam içerik + sağlam backlink(kendi sitelerin olursa iyi olur,linklerin kalkmaması etkili)
frkn
Öğrenci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Tek bir şey önereceğim tanıtım yazısı. :) Uzun başlıklara yönel ve sürekli çeşitli olsun örnek verelim sesli chat kelimesi ile ilgili domain otoritesi 35 fazla olan trust rank 27 fazla olan news kayıtlı (PR, Alexa) önemli değil. 3 siteden anahtar kelimene tanıtım yazısı alırsın. Ondan sonra diğer güçlü bloglardan anahtar kelimeye almazsın artık mesela en nezih sesli chat sitesi kelimesine alırsın buraya tıklayınız kelimesine alırsın direk domaine alırsın. Sitede ziyaretçiyi uzun süre tutacak kampanyalar düzenlersin rakip siteye para verip çok para sadece ana sayfadan link alabilirsin ama sadece anasayfa footer değil. :)
Sosyal medya kampanyaları düzenlersin.
E-posta pazarlama ve SMS pazarlama firmaları ile çalışırsın.
3-5 tane beğenisi 300k üzeri erotik sayfalar ile anlaşırısın.
Ve her şey yoluna girer. :)