lostyazilim
tr.link

WM Şehrini kuruyorum davetlisiniz :)

42 Mesajlar 5.245 Okunma
acebozum
tr.link

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

ataworms adlı üyeden alıntı

Hayır oyun olmayacak belki animasyon olabilir iyi bir şey çıkarsa... Güzel fikirler hepsini değerlendirelim :)

Benim ki öneri tam nasıl yapilir bilmiyorum ama çizimleriniz çok güzel cry engine diye bi program var crysis 3 oyun motoru her şeyi hazir bi dünya veriyor aslında 3-5 kişi bulup kaloteli bir bbilgisayarda güzel bir modelleme yaparak oyun yapılabilr. Tasarım çok hoşuma gitti. Benim hayalim hep oyun yapmakti. Yapimi kolay olan programlar var ama pc yetmez. Düşünsene tasarladığın bina online bi oyuna dönüşmüş. Yapılamaz mı yapılır ama kalitwli bilgisayar ve işini bilen birisi lazım

wmaraci
reklam

ataworms ataworms skype: metinbasturk67 Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 3d Generalist
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 9 / 161
  • Ticaret 1, (%100)
Hayalinizi ertelemeyin :) Çok iyi pc lerden kastınız nedir ? Artık günümüz pc leri benim yaptığım kadarı için yeterli genelde... Pc özelliklerinizi söyler misiniz?

metin2117@gmail.com

BerkUzun BerkUzun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 32 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam bence google ofis binasi wmraci ofis binası gibi şeyler eklenebilir, sadece düşünce.

Atomel Atomel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Front-End Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** O**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
3d max kullanıyorsunuz herhalde gerçekten güzel olmuş tebrik ederim.animasyonla araniuz nazil acaba after affect felan biliomusunuz.

wmaraci
wmaraci

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

ataworms adlı üyeden alıntı

Hayalinizi ertelemeyin :) Çok iyi pc lerden kastınız nedir ? Artık günümüz pc leri benim yaptığım kadarı için yeterli genelde... Pc özelliklerinizi söyler misiniz?

Hocam benim laptop var bunu kaldırmaz gerçekten ama kodlama bilen c# python vs bir ekip kurulsa çok güzel bir oyun yapılabilir. Bu tasarim mesela default harita yapilabilir sanal dunyada wrbmaster ve hacker arasinda geçen bir savaş hayal edin hic boyle bir oyun yok güzel olabilir panda3d,cry engine gibi ücretsiz oyun motorları da var. Bir ekip olsa bir de küçük bir ofis yapılır zaten ne zorluğu olabilir ki kodlama bilmek yetecektir çünkü bu programlar her şeyi kendi dizayn ediyorlar sadece fikir lazım modelleme lazim

Ama oyun yapabilmek için 8 gb RAM yetmeyecektir monster PC yeter heralde ekran kartı ve RAM üst düzey olması lazim yoksa kasmaktan bir şey yapamayız

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Webmaster toplama kampı olmuş bu, o kadar askeri donanım biraz fazla :)

ataworms ataworms skype: metinbasturk67 Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek 3d Generalist
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 9 / 161
  • Ticaret 1, (%100)

Atomel adlı üyeden alıntı

3d max kullanıyorsunuz herhalde gerçekten güzel olmuş tebrik ederim.animasyonla araniuz nazil acaba after affect felan biliomusunuz.

Evet 3dmax kullanıyorum. After de biliyorum hocam diğer çalışmalarıma göz atabilir siniz...

https://www.behance.net/metinbasturk

Ek Olarak:

Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

Hocam benim laptop var bunu kaldırmaz gerçekten ama kodlama bilen c# python vs bir ekip kurulsa çok güzel bir oyun yapılabilir. Bu tasarim mesela default harita yapilabilir sanal dunyada wrbmaster ve hacker arasinda geçen bir savaş hayal edin hic boyle bir oyun yok güzel olabilir panda3d,cry engine gibi ücretsiz oyun motorları da var. Bir ekip olsa bir de küçük bir ofis yapılır zaten ne zorluğu olabilir ki kodlama bilmek yetecektir çünkü bu programlar her şeyi kendi dizayn ediyorlar sadece fikir lazım modelleme lazim

Ama oyun yapabilmek için 8 gb RAM yetmeyecektir monster PC yeter heralde ekran kartı ve RAM üst düzey olması lazim yoksa kasmaktan bir şey yapamayız

:) Benim işyerindeki pc i7 8, gb ram, 1gb ekran kartı :) Bilgisayar iyi olsa daha güzel olurdu tabi ama bu sistemde şimdilik bana yetiyor.

metin2117@gmail.com

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
hocam çok yeteneklisiniz bu konuda. bence ücretli olarak oyunlarada harita tasarımları yapabilirsiniz. valve hammer editor biliyorsunuzdur belki. bilmiyorsanızda araştırın bence. iyi para kazananlar var ondan :D

ByHajin ByHajin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 14 / 8
  • Ticaret 5, (%80)

tashift00 adlı üyeden alıntı

Girişi pc başında özel güvenlik fena olmaz. Bu arada hangi programı kullanıyorsunuz.

3D max kullanıyor sanırım

elbistanli elbistanli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek webtasarım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 498
  • Beğeniler 102 / 87
  • Ticaret 17, (%100)
bu binaya mutlaka ucretsiz script indirme bankası ekleyip ücretsiz script indir kelimesinde 1.sıradaki webdunyasi.net sitesini eklemelisin:))

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al