Merhaba arkadaşlar,
Bir projeye başladım, sitem hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Öncelikle biraz bilgi vereyim. Bi film sitesi kadar google'da yükselmesi zor bi yerden başladım çünkü diğer projeme başlamak için bu sitede seo konusunda kaliteli bir yol çizmeliyim kendime.
Google'ın da istediği gibi kullanıcıyı memnun etmek amacıyla günde 1 uzun makale yazmaya çalıştığım bir site. Yani hedef para değil, kullanıcıya sevdirmek kendimi. Ki google'da bunu biraz anlamış olacak ki içeriği koyar koymaz kısa bir sürede tüm taglerden içerik alıyor. 5 yazıda yaklaşık 40'ı aşkın index aldı. İnternetten para kazanmayı anlatan bir site olduğu için internetten para kazanmak kelimesinde üstlere çıkmak biraz zor olacak hatta diğer rakiplerden korunmak için bi süre sonra link reddetme sistemini dahi kullanmayı düşünüyorum kendi organik backlinklerimden sonra.
Sosyal medyada çok sağlam hesaplardan destek gelecek bir site bu. Adresi inceleyip fikir vermek isteyenlere pm ile göndereceğim reklam yapmış gibi olmayalım. Şimdilik günlük hit 30-50 arası. günlük 1-2K hite en hızlı yoldan hilesiz hurdasız dürüstçe emek vererek nasıl ulaşabilirim sorusunun cevabını vermek isteyen arkadaşlara pm atacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
ek olarak, içerikler tamamen özgündür ve sitede kalma süresi ortalama 4 dakikadır.