-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
eticaret
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
basılı dergilerin eskisi kadar ilgi çekmediğini düşünüyorum. online dergi yapılabilir, en azından baskı ve dağıtım maliyeti olmaz. online dergilerden de ciddi derecede reklam alıp takip edilenler mevcut
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İçeriği güzel olursa tabii ki abone olurum ancak Pcnet ve Chip gibi 6 ayda bir aynı içerikleri tekrar yapacaksa pek ilgilenmem.
Bu arada evet dergi okumayan bir kesim olabilir ancak arada bir gözlerimizi de ekrandan ayırmamız gerek :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Harika bir proje ama herkes abone olursa farklı farklı şehirlerde ulaşım sıkıntısı olmazmı
Ne olursan Ol Önce İnsan ol Tüm Doğru yolu bulursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Designer
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Daha az bir ucrete e-dergi halinde de satilirsa harika olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web/Desktop Coder
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel fikir ancak, birde kargo ücreti ödeyeceksek neden abone olmak yerine satış noktalarından almayalım ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Konu açıklamasını okumadan ankette "Abone olmam ancak arada satın alırım." seçeneğini işaretledim.
Kargo konusunda anlaşılması ve fiyat esnekliği gibi durumlar göz önünde tutulursa, pek tabi ki üyelikte söz konusu edilebilir kendi adıma.
Gayet iyi bir fikir.
Okumak farklı bir şey. Kimi zaman insan eline kâğıt değsin istiyor. Misal 5 TL'ye e-dergi okumaktansa, 10 TL'ye yazılısını okumayı tercih ederim. (Diğer hem gözümü yoruyor, hem temas meselesi)
Bu işin kurdu olan arkadaşlara yönelik olur da, Fransız kalınırsa biraz zor olabilir. Biraz daha anlaşılır, hani kendi adıma diyeyim, altı üstü bir blog yapıp yalnız onunla ilgilenen bir kişinin de anlayabilmesine olanak verir diye ümit ediyorum.
Dağıtım şirketleriyle anlaşılıp en azından her ilde 3-5 noktada satılabilirse, bu forumdan haberdar bile olmayanlara da ulaşılabilir. Ayrıca, reklam alımı noktasında umarım yalnız forum üyeleriyle çalışılır ya da harici reklam alımı düşünülürse, forum üyelerine ayrıcalıklı davranılır... :D
Hayırlısı olsun... ;)
ahmtkfl
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
İlk sayınızı alırım beğenirsem yıllık abonelik alırım. Projenizin sonuna kadar arkasındayım :) . Para durumum şuan çok uygun olmadığı için ilk 1-2 ay normal alım yapamayı düşünüyorum :)
Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
icerik kaliteli olursa abone olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Çalışmıyorum
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben satın alamam internetten de hiçbir zaman alışveriş yapmadım. Ama sitede yayınlarsanız okuyabilirim. (Bedava :D)