lostyazilim
tr.link

Kopya içerikler daha üstte çıkıyor

20 Mesajlar 2.014 Okunma
lstbozum
tr.link

OKMWeb OKMWeb #OHDF Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim bi film izleme sitem var (http://filmolog.net) sitemde film çekme botu var fakat ben açıklamayı etiketleri ve başlığı tamamen özgünleştiriyorum yani sadece embed kodunu bottan alıyorum.Fakat arkadaşım bottan hiç değişiklik yapmadan birkaç film çekmiş o filmlerin daha üst sıralarda çıktığına şahit oldum.Acaba tüm filmlerimi botlamı çeksem.Size danışayım dedim.Herkese teşekkürler

#OHDF
wmaraci
reklam

YusufSonmez YusufSonmez Bozar mı sandın acılar ? Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Makine Mühendisliği ve İşletme Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Şimdi çıkmaya çıkar da kalıcı olur mu önemli olan kısmı odur hocam. H***Link yöntemiyle vs. de üstte çıkabilirsiniz ama 3 gün üstte kalırsınız ondan sonra cezayı yer oturursunuz tüm emekleriniz ziyan olur. Bana soracak olursanız özgün içerikten asla şaşmayın. İyi çalışmalar dilerim:)

Hi, you can do better.

MCDizayn MCDizayn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 21 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

YusufSonmez adlı üyeden alıntı

Şimdi çıkmaya çıkar da kalıcı olur mu önemli olan kısmı odur hocam. H***Link yöntemiyle vs. de üstte çıkabilirsiniz ama 3 gün üstte kalırsınız ondan sonra cezayı yer oturursunuz tüm emekleriniz ziyan olur. Bana soracak olursanız özgün içerikten asla şaşmayın. İyi çalışmalar dilerim:)

Hocamız haklı, dediği gibi özgün içerikten asla şaşma. Emeğini yakında verir :)

• Üyelik 18.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

MCDizayn adlı üyeden alıntı

Hocamız haklı, dediği gibi özgün içerikten asla şaşma. Emeğini yakında verir :)

bende özgün içerik taraftarıyım ama 95 özgün film var aldığım hit 50-100 insanı üzüyor açıkçası

#OHDF
wmaraci
wmaraci

MCDizayn MCDizayn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 21 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Çok film sitesi var üstad, adamların hangisini izleyeceği belli olmuyor. Hangisini gözüne kestirirse ona bakıyorlar :)

• Üyelik 18.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

MCDizayn adlı üyeden alıntı

Çok film sitesi var üstad, adamların hangisini izleyeceği belli olmuyor. Hangisini gözüne kestirirse ona bakıyorlar :)

haklısınız hocam.İlk 3-4 sırada olmayınca hit almak çok zor

#OHDF

• Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

OKM Web adlı üyeden alıntı

bende özgün içerik taraftarıyım ama 95 özgün film var aldığım hit 50-100 insanı üzüyor açıkçası

film sektörü zaten fazlasıyla uğraş isteyen bir sektör olduğu için endişelerinizi anlıyorum fakat ciddi anlamda bi emek sarfetmeniz gerekecek. Domain yaşı nedir bilmiyorum ama 500 hite ulaştıktan sonra, "blogspot olmayan" birkaç kişisel (paravan olduğu anlaşılmayan daha önce kullanılmış) blog'da direk sitenizi değil bi filmi öneren cinsten bir tanıtım yazısı ve filmin linkini vererek Google'a kendinizi sevdirebilirsiniz. Daha sonrasında organik hit vs. yöntemleri denemenizi öneririm. Ayırca içeriğiniz az olsa bile özgün olsun çok olması google için fazla önemli değil. Son olarak da agresif link olayından kaçının, backlink paketleriyle uğraşmak yerin sosyal medya üzerinden sitenizi google url kısaltma servisi ile film linklerini kısaltarak imleme yapın. Hiç değilse sosyal medyada paylaşacağınız 3 filmden 1 tanesinin linki goo.gl kısaltması şeklinde olsun. :)

Hi, you can do better.

• Üyelik 18.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

film sektörü zaten fazlasıyla uğraş isteyen bir sektör olduğu için endişelerinizi anlıyorum fakat ciddi anlamda bi emek sarfetmeniz gerekecek. Domain yaşı nedir bilmiyorum ama 500 hite ulaştıktan sonra, "blogspot olmayan" birkaç kişisel (paravan olduğu anlaşılmayan daha önce kullanılmış) blog'da direk sitenizi değil bi filmi öneren cinsten bir tanıtım yazısı ve filmin linkini vererek Google'a kendinizi sevdirebilirsiniz. Daha sonrasında organik hit vs. yöntemleri denemenizi öneririm. Ayırca içeriğiniz az olsa bile özgün olsun çok olması google için fazla önemli değil. Son olarak da agresif link olayından kaçının, backlink paketleriyle uğraşmak yerin sosyal medya üzerinden sitenizi google url kısaltma servisi ile film linklerini kısaltarak imleme yapın. Hiç değilse sosyal medyada paylaşacağınız 3 filmden 1 tanesinin linki goo.gl kısaltması şeklinde olsun. :)

Teşekkürler hocam

#OHDF

• Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
rica ederim umarım güzel yerlerde görürüz sitenizi.

Hi, you can do better.

• Üyelik 18.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 1, (%100)

rica ederim umarım güzel yerlerde görürüz sitenizi.

hocam ben aynı şeyi wm blogumdada yaşıyorum tamam çok değil 19 yazı var ama tamamen özgün ve seo uyumlu en azından 50-100 hit alması gerekirken 2-3 hit alıyor :mad: :mad: :mad: :mad:

#OHDF
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al