-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Resmen taraftar soma için savaştı, yaktı yıktı. Böyle taraftar olmaz olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Melo bilerek Volkan'ın kendine çarpmasını sağlıyor herkeste Volkan'a atıp tutuyor, Orada Volkanın geldiğini görüyor Melo ve bile bile geriye doğru gidiyor. Ayrıca Volkan üstüne bilerek atlasa ne diye dönüp Melo'ya saldırsın.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Galatasaray taraftarı olarak söylüyorum oynadığımız futbolu hiç beğenmedim. Fenerbahçe çok mu iyi oynadı kesinlikle hayır dikkat ederseniz bir tane kontrollü atak olmadı maçta iki taraf adına. Galatasaray geçen sezon kaptırdığı topların toplamı kadar top kaptırdı. Galatasaray'ın hatalarını kullanarak daha erken kazabileceği halde vasat oynasa da Fenerbahçe kazandı. Benim gözümde o maçı o gün daha çok hak eden taraf kazandı diyebilirim.
Ek olarak şunuda belirtmek isterim ki, hangi takımın olursa olsun Fenerbahçe'li diye söylemiyorum Volkan'ın yaptığı hareket son derece yanlıştı. Melo, Volkan'ın önüne geçti diyen arkadaşların bir kez daha izlemesini tavsiye ederim. Volkan, Emre ve zaman zaman Melo'nun yaptığı hareketler, tavırlar ve sözler Türk futboluna yakışmayan, gelişmesine engel olan hareketlerdir. Özellikle ve özellikle bir milli takım oyuncusunun bu tür şeyleri yapmaması lazım kanısındayım.
1 kişi bu mesajı beğendi.