-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
peyzaj
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
S.a arkadaşlar sitem 2 gün öncesine kadar istediğim bütün anahtar kelimelerde ilk sıradaydı birden bire site 5nci sayfalara kadar geriledi bu neden oluyordur acaba site adresim
www.mutlucevreduzenleme.com 1 ay önce forumdan bir arkadaştan tanıtım yazısı aldım önce güzel gelmeye başladı site ama bir anda kayboldu
www.mutlucevreduzenleme.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Dalgalanma olabilir bir kaç gün içinde düzelmezse son yaptığın değişikliği geri al derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google güncelleme geldiyse, gerilere atar. Tekrar eski yerine gelmek baya zor. Manuel Spam yemiş misin bi bak.
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Eğer, o kelimeler de blog backlink ve alakasız sitelere link kasılmışsa SPAM yemişsinizdir.
Webmaster Tools'tan sitenizi inceleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
peyzaj
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
nasıl düzeltilir geri arkadaşlar bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anti Seo Yapmışsındır. Tanıtım yazıları hepsi aynı basılmıştır google amca anlamıştır durumu genelde saat: 00:00 dan sonra hitler akıl almaz bir şekilde düşer. Bu durumu çok yaşadım. zamanında.
Aldığın tanıtım yazılarını sildir. Google Url engelle Gereksiz ve alakasız sitelere link verdiysen kaldır. yazdığın makalelere fazla link çıkışı verme aynı kelimelerden kaçın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Bu gün dalgalanma oldu bildiğim kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
peyzaj
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kelimelerde kaybolmamış ama 21 nci sırada çakıldı kaldı hit yarı yarıya indi şimdi benim sitem inşaat ile alakalı ama tanıtım yazıları çıkan siteler oyun haber tarzı siteler yapan arkadaş forumun en iyilerinden birisi referasnları da oldukça fazla o bir şey olmaz diyince güvendim bende
Ek Olarak: webmaster tols da site haritası yeniden gönder diye bir mail gelmiş onunla alakalı ola bilirmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Harita ve Kadastro
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google analitik ile sitenin özetini çıkart. kim ne zaman nereden hangi cümleler ile seni aramış. oradan kritik yaparak aynı kulvarda başka bir sete olmuş olabilir. ve ya siteni web masterın hit artırma sitelerine filan yönlendirnmiş olup hittartırma sitelerinden düşmüş olabilirsiniz. bir çok neden var. en güzel google analitikten mülk edin.