-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Akbank dediğiniz gibi 6 ayda 60Tl felan kesmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İşbankası genel kullanım olarak iyidir. İnternet bankacılığı özellikle çok başarılı. Ama öğrenci belgeni bir gün geç götür anında 50 tl kesiyor 1 ayda anca geri iade ediyor. Bu olay birçok bankada bu şekilde.
Türkiye Finans'ta hesap işletim ücreti yok. Yeni hesap açtım atm kartı bile gelmedi henüz o yüzden çok yorum yapamayacağım.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Ziraat bank kart kullanıyorum 3 ayda bir 30 TL işlem ücreti var. Paypal ile bağlayamıyorum haberiniz olsun. Kartı çıkarttığınız banka bu işlemi onaylamıyor diyor. Yakında kapatıcam bende Garantiye kaymayı düşünüyorum.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Enpara müşterisi olun hocam internet şubesinden istediğiniz türde hesap açabilirsiniz ayrıca o ücretlerin hiç biri yok ve çok iyi müşteri temsilcisi var bende paypal a bağladım ve kullanıyorum birde vadeli hesap açtım birikim yapıyorum :)
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
qunt
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ph.D candidate / Doktora adayı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Akbank 6 ayda bir yaklaşık 60 TL hesap işletim ücreti alıyor. Türkiye Finans'ta da hesap işletim ücreti var.
Kuveyt Türk'te EFT/Havale, hesap işletim ücreti gibi ücretler hiçbir müşteriden alınmıyor. Ayrıca 17.20 ye kadar EFT gönderebiliyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Akbank Neo kullanıyorum gayet rahat hiç bir ücret ödemiyorum. (Öğrenciyim)
BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bjlkl adlı üyeden alıntı
enparayı bir arkadaş daha önermişti. bir araştırayım ya. bu kadar çok önerini varsa demekki iyi. valla vadeli hesap faiz işleri beni bozar usta :) ben de birkim yapıcam ama faize bırakmam
Hocam nasıl isterseniz. Bir şubede yapılacak işlerin %80 i yapılabiliyor enparada.Otomatik fatura ödemeleri,kontör atma,başka hesaplara para gönderme ve alma,birikim hesapları..vb hepsi enpara üzerinden yapılıyor ve finansbank atmsi üzerinden tüm işlemleriniz ücretsiz.Ben kartı aldıktan sonra 2 kere aradılar gelen temsilciden memnunmusunuz gerekli bilgileri size söyledilermi hediye kitinizi verdiler mi gibisinden.Yıllardır aradığım hizmeti buldum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!