-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği ve İşletme Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, para kazanmayı anlatan bi sitem var. Ellerinizden öper henüz 10 günlük. Google'da 52 indexi var, sitede toplam 6 içerik var. Wordpress sisteminde ve 1 adet ücretsiz tema kullanıyorum. 10 günde toplam hit 1200+ tekil, yarısı organiktir diye düşünüyorum. WMaracı Seo puanı 93, içerikler tamamen bana ait. İnternetten para kazanmak kelimesinde hala google index almadı. İndexlerin cogunu da siteadi.com/TAG/parakazanmak gibi indexliyor nedenini bilmediğim bi şekilde. Bu tık sayımı artırıyor orası ayrı mesele.
Ne olur sizce bu site? 1 ay içerisinde içerik girişini hızlandırırsam günlük 1k tekil hit'e ulaşabilir miyim? Adsense'e başvurmak için beklemeli miyim?
Hi, you can do better.
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Şimdilik iyi bir grafik çiziyor. Adsense için aceleye gerek yok, sitede yirmiye yakın içerik olsun. b
Birinci ayını doldururken de başvuru yaparsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Öyle böyle düşüneceğinize, web sitenize bir Google Analytics izleme kodu yerleştirseniz? Hem trafiğin yüzde kaçı organik görürsünüz. Hem gelen nerden gelmiş görürsünüz. Analiz yapmanız için çok önemli.
- Vetch
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşın dediği gibi, Analytics kodu ekle, insanlar nerelerden hangi kelimelerle geliyor görmüş ve analiz etmiş olursun. günlük eşit sayılarda içerik gir, özgün olsun haliyle.. herhangi bir seo veya backlink veya tanıtım paketi alma, google webmaster tools a ekle siteni. bol ve düzenli hitler.
Elimden Geliyor