Rok
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bankacılık
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sunucu kiralayacağım bu firmanın türk olmasını istiyorum çünkü yabancı firmalarda bi sorun ile karşılaştığımda destek ingilizce oluyor ve zora sokuyor sunucu kiralıyabileceğim destek ve hizmet bakımından firma önerirmisiniz veya sunucuyu kendim aladabilirim datacanterda bakılabilir co-location işlerinde iyi önerebileceğiniz bi firma varmı lütfen ordan burdan yorumları görüpte değilde bizzat kulanan kişiler yorum yaparsa sevinirim teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Türk firması demişsiniz ama digitalocean.com bir deneyin daha şikayetle karşılaşmadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
PROFİLO ******* u önerebilirim gözünüz kapalı alın destekleri çok iyi 4 senedir sunucum orda barınıyor şuana kadar bir sorun ve kesinti yaşamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiyeden sunucu almakmı aman aman :) tercih meselesi tabikide wmaracı tarafından da kulanılan cesur.net bu konuda baya tecrübeli bi bakmanızı tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Harita ve Kadastro
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
natro ve markum host firmaları türkiye için iyidir. gerisi boş. Büyük bir siteniz var ise sanal sunucu kiralamak daha mantıklı gibi geliyor bana... forum siteleri yönetenler bu işi bilirler. onlara da sormak lazım.
Alpazen
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam natro web hostingi önerebilirim hem 7/24 destek hizmetleri var iyi de hizmet veriyorlar ben bir sıkıntı yaşamadım. Geçenin 3'ü 5'i demeden yardımcı oluyorlar testte edebilirsin bu anlamda firmayı hem yerleride mecidiyeköyde diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İSG Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar isimtescili linux hosting için önerirmisiniz.
https://Ders.co