-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mrb.arkadaşlar ben 3 ay önce oyun siteme adsense ekledım adwords üzeri hit aldım şimdi ortalama 50-100 arası hiti var tamamen organık hesapta 106 tl vardı bugun devre dışı bıraktılar ben herhangi bi ihlal yapmadıgım halde böyle nasıl yapıyorlar anlamadım.sitede 1000 tane oyun var hepsi özgün içerik pin kodunuda girmiştim niye devre dışı bıraktılar anlamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Allah belasını versin bunların kan emiyorlar resmen O kadar Türk yazılımcı var adam akıllı birisi el atmıyor bu işe. Yazılıma güvensem yeminle girecem sinir oluyorum bu adsenseye
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kafasına göre takılıyor hepsi. Haberiniz olsun Türkiye'de adsense olayına yine Türkiye ayağı bakıyor. Yani sizin hesabınızı devre dışı bırakanlar Türk. İhlale gelecek olursak, bulur onlar kardeşim, her şekilde bulurlar. Meraktan bir kere kendi reklamına tıklarsın sayaçtan artacak mı acaba diye banlarlar. kendi sitene çok girip çıkarsın banlarlar. Bir kere YANLIŞLIKLA reklamına tıklıverirsin banlarlar. Bir tane telif haklı oyunu bilmeden sitene koyarsın banlarlar. bir tane ziyaretçi her gün gelir reklamına tıklar, seni banlarlar ! sen yaptırıyorsun derler. Hiç kimse her gün gelip reklama tıklamaz derler. Ve bir defa dahi ihtar vermeden, mail atıp uyarmadan, ikaz etmeden BANLARLAR. Bunların hepsi daha önce bir çok kişinin başına gelmiş şeyler dolayısıyla yapılacak tek şey, boş ver
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence adsense falan hikaye.Başkalarına para kazandırmak yerine tanıtım yazısı link banner vs. satışı yapmak daha karlı.En azından paranın tamamı senin cebine girer.
#OHDF
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
$ bazındayken 90-95 $'a gelen 3-4 hesabım kapatıldı. Hiçbir illegal durum olmadığı halde oldu. Adsense'nin bu yönünü hiç sevmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok hocam telif gelmedi gelse anında kaldırırım o konularda titizim.
Gönderdikleri acıklama bu oyun sitesinde oyun reklamı veriyorlar zaten tık başına 0,02 ile 0,03 para veriyor bide böyle acıklama gönderiyor.
Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.
Ek Olarak: hocam kendim tıklamadım sitede adsense 3 aydır var 1.5 ay adwords üzeri hit aldım zaten kazançın buyuk bölumu ordan geldı.siteye backlink çalışması aldım 200tl degerinde hiti 50-100 arasıydı tamamen yandex ve googleden geldi.ben bi ihlal yapsam bukadar zoruma gitmez.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
6 Yıldır adsense kullanıyorum. 100 TL - 3 bin TL kazandığım dönemler oldu, 50'nin üzerinde site açtım kapattım, 1 kez dahi ne ihtar geldi, ne banlanma. Adsense candır gerisi heycandır. Hile yapmıyorum demekle olmaz, google ile hiçbir şekilde iletişim kurmayın. Sitelerinizi profesyonel olarak yansıtın, karman çorman grafiklerden noob gibi baştan savma iş yapmayın, o zaman ban yemezsiniz. (bu mesajım banlanıyorum, banlandım, banlanabilirim diye düşünenlere hitaben genel olarak yazıldı)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Tıklama başı maliyetlerden ufak ufak kesinti atıyorlar her gün incelerim anasını sattımı hep 10 kuruş 20 kuruş kırpıyorlar moralim bozuluyor.
Sosyal olan her şey.