-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
o zaman Açık Bir Platformda Konu açmayın hocam. Hoşuma gidecek mesajlar atmayacaklar Hiç yazmasın diyede Not düşün.
Konuda ki Son mesajımdır. Yanlış anlamışsınız Beni. Umarım iyi bir yatırım Yaparsınız.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence O parayı eğitime harcayın. Zira en iyi yatırım eğitimdir...
Örnek:
1- ingilizce öğrenebilirsiniz
2- Android Programlama
3- Html Php vb.
4- Autocat
Vs Vs
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bir arada 5 trilyon param var ne yapayım diye biri konu açmıştı o kadar kişi tavsiye vermişti inşallah sizinki de böyle olmaz. Arkadaşlar vermişler tavsiye kendinizi geliştirin. Kısaca kendinize yatırım yapın. Hemde yaptığınız yatırım risksiz ;)
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
1-1000 TL ile yatırım olmaz.
2-Kısa yatırım hiç olmaz.
Kısa sürede para kazanmak zordur. Risksiz yatırım ise yoktur. Hele ki 1000 TL ile ne kazanırsın bilemem.
Ama şahsi fikrim madem ki buralardasın bu işlerle alakalısın. Güzel bir wp tema al, wp bilmiyorsan araştır öğren olmadı paran var, buradan birkaç kişiden rica et sana ücreti karşılığında cüzi miktarla öğretsin. Hem burada birkaç kişiye faydan dokunsun.
Sonra alakalı olduğun konuda domain al ve wp kur. Bir de host al buradan. Bak hem iş sahibi oluyorsun hem de insanlara faydan oluyor. Al ver ekonomiye can ver.
Sonra o sitede makaleler yaz, yazamıyorsan burada yazdırt, grafikerlere logo yaptır, banner yaptır olmadı sen yap. Yine insanlara para kazandır. Ve bunlar ucuz şeyler ama birçok insan sebepleniyor.
Sonra birkaç siteden tanıtım yazısı al, sosyal imleme yaptır vs vs yine insanlara faydalı ol. Hem de yavaş yavaş gelişen bir siten olsun 6 ay sitene uğraş. Paranı da harca tabii. Sonra siten iyi bir hit ve duruma gelince gel buradan tanıtım yazısı, reklam banneri footer vs satışı yap.
Bence 1000 TL ile en güzel bu yapılır ya da git tatil yap :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
HOCAM SANA YORUM YAZACAĞIMA BAŞKA KONUYA YAZDIM :D Neyse
Bence e-ticaret en büyük risk olur.
Kaldi ki doğru dürüst bi script bulup ütün eklemek fln 1000 lirayı aşabilir.
Bence gelirli bi site bul (eğer web sitesi yönetebilirsen ) en büyük yatırımın bu olur ayda 200 300 lira gibi bi gelirin olursa öp başına koy ve her gecen zaman daha da çok kazanman hiçde hayal değil.
Ayrıca Android Programlama kursuna da gitmeni tavsiyeederim o da bi yatırım sonuçta.
xiaomiturkiye.org
Xiaomi Türkiye Uzmanı