-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
SİTEM 50-60 GÜNLÜK. ETİKET vs işlerine dikkat ediyorum ,seo yu dikkatle yapmaya çalışıyorum puanım da 85-89 arasında değişiyor. Alexa sıralamam 1 milyon 300 bin ünya geneli, türkiye de ise 13.113 . Sitem google web tools'a ekli , sitemde adsense bile var .Hitlerin neredeyse hepsi sosyal medyadan geliyor. O yüzde günlük hit 50-300 arasında değişebiliyor.
Google sıralama bulucu yazılımlarda sitem google ve yandexte çıkmıyor.
Nedeni ne olabilir ?
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
1- Lütfen bir daha ki sefere başlığın tamamını büyük harfle yazmamaya çalış, bu forumda kurallar nasıl bilmem ama hiç hoş değil.
2 - site adresi nedir?
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
olesore adlı üyeden alıntı
1- Lütfen bir dahakine başlığın tamamını büyük harfle yazmamaya çalış, bu forumda kurallar nasıl bilmem ama hiç hoş değil.
2 - site adresi nedir?
Kurallara ykırı olduğunu bilmiyorum , o yüzden özür dilerim. Sinirden oldu biraz da . Sitem :
www.sagliklihayatimiz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Arkadaşlar benimde alexa 1M, index 700, 9 aylık bir site ama googleden hit gelmiyor günlük hiti 70-120 arası sadece yandexten geliyor.
Bunun çözümü nedir googleye ekledim siteyi, google gibi getir yapıyorum, pingleme yapıyorum ama nedense googleden hit gelmiyor.
Konuyu takipteyim, bende yazayım dedim k.bakmayasınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
50-60 gün.
Google index sayım +600 , yandex indfex sayım +1600
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öncelikle web sitenizin sıralamada çıkmıyor terimini kullanmanız yanlış.Google a sagliklihayatimiz .com yazıp arama yaptığınızda 1.sırada çıkıyor.Bu da google üzerinde sitenizin kayıtlı olduğunu gösteriyor.Siteniz sağlık çapında bir blog ve bu kategoride çok fazla site var.Yani kelime rekabeti büyük olan bir kategoriye sahip bir siteye sahipsiniz.Dolayısıyla googleda arama yapıldığında sitenizin yazıları ilk sayfada çıkmadığı için index alamıyorsunuz.Bu sebeple seo çalışması yapmalı/yaptırmalısınız.
Berke
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Robot.txt'inizi doğru yaptığınıza emin olun
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
olesore adlı üyeden alıntı
Siten henüz bir aylık, sıra bulucuda çıkmaması şimdilik aaa oooo denecek kadar büyük bir olay değil. Siteni geliştirmeye devam et. Yazdığın yazılar çok kısa ve attığın başlıklar çok genel...
"
Uçak Düştü" ile "
Amerika'da Yolcu Uçağı Okyanusa Düştü" arasında dağlar kadar fark var... Muhtemelen google da bu haberi aratacak olan kişi Amerika'da uçak kazası / Amerika'da düşen uçak diye aratacaktır. Bu durumda ilk başlık hüsran olmuş oluyor...
Diğer bir husus ise siten daha yeni olduğu için sosyal medya da içeriklerini elle paylaş, sakın otomatik paylaşım yapma... Sağa sola link saldırısı yapma...
Güzel başlıklarla uzun yazılar yazmaya çalış...
Konular genel de kısa oluyor ama uzatmak istersem de uzatırım. Benim isteğim kişi okurken sıkılmasın. Direkt aradığını bulsun diye kısa tutmuştum yazıları. Başlıklar konusunda haklısınız evet. Tavsiyeleriniz için teşekkürler
bugrahanisbakan adlı üyeden alıntı
Öncelikle web sitenizin sıralamada çıkmıyor terimini kullanmanız yanlış.Google a sagliklihayatimiz .com yazıp arama yaptığınızda 1.sırada çıkıyor.Bu da google üzerinde sitenizin kayıtlı olduğunu gösteriyor.Siteniz sağlık çapında bir blog ve bu kategoride çok fazla site var.Yani kelime rekabeti büyük olan bir kategoriye sahip bir siteye sahipsiniz.Dolayısıyla googleda arama yapıldığında sitenizin yazıları ilk sayfada çıkmadığı için index alamıyorsunuz.Bu sebeple seo çalışması yapmalı/yaptırmalısınız.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler . SEO için önerileriniz var mı ?
Google web araçlarında hata yok görünüyor