-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Veteriner
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemin lokasyonunun Güney Rum Kesimi olduğunu öğrendim. Bu durum indexlenme ve tr sayfalarda rakiplerim açısından bir dezavantaj olduğunu okudum. Sizde de Bu avantaj mı dezavantaj mı ? Bu arada sitemin açılış hızları iyi ve alexa tr sitesi olarak belirlemiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Neden bir sorun olsun ki ? Orada bulunan rumların siteleri hıc mı hıt sağlamıyor yahut hıc mı ındexlenmıyor. Bence bir sakınca olacağını dusunmuyorum.
Kuva-i Kafsinkaf
qunt
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ph.D candidate / Doktora adayı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de bir dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. Bazı büyük hosting firmalarının datacenteri kıbrısta. Binlerce site host ediliyor bu lokasyondan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Google'ın strateji olarak kullanıcılara bilgi ve hizmeti hızlı bir şekilde sunmasını istemekte.Siz kullanıcılarınıza gereken önemi gösterir onların istediği bilgiyi hızlı ve düzgün bir şekilde sunarsanız, google da aynı şekilde size dönüş yapacaktır. Yerli lokasyonda barınan bir web sitesinin ping süresi 10-12 ms. civarında iken avrupa lokasyon paketlerinde bu rakam 60 ila 100ms. arasındadır. Biraz daha uzaklaşıp amerika lokasyon aldığımız taktirde web sitemizin ping süresi 250 ila 500 ms. arasında değişim gösterebilir.Ancak sunucunuz güçlü bir ağ yapısına sahipse çok fazla sorun olmayacaktır iyi çalışmalar dilerim.
Fizello - Inspired by Colors
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
isimtescilde mi barınıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Google da bölgesel arama diye bir algoritma var. Web siteniz hangi ülke kullanıcılarına hitap ediyorsa o ülke de barındırılması daha faydalıdır. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natro lokasyonları rum kesminde gorunuyor mesela aradim Türk lokasyonu olmasını istiyorum dedim yaptılar :) rum olması rahatsiz etti beni ama bunun vergiyle alakali olduğunu düşünüyorum ama siteyi nasil etkiler bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
natro benim bildiğim türkiye lokasyonlu hizmet sağlıyor
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Veteriner
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende sordum öyle dediler hatta randevu alın gelin sunucuları gösterelim diye belirttiler. Ama buradaki sorgulamada bile öyle gözüküyor. Kıbrıs menşelili firmaymış ondanmı anlamadım...
qunt
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ph.D candidate / Doktora adayı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natro vergi ile ilgili durumlardan ötürü Kıbrıs'ta ticari faaliyetini yürütüyor. Hizmet aldığım faturalarda Kıbrıs'ta bulunan ticari ünvan var dolayısı ile KDV ödemiyor.