-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Creator
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar herkese iyi günler diliyorum. Themeforest'te proje arayışına çıktım Wordpress, PHP ve JavaScript projelik temalara,scriptlere bakıyorum. Soru ve cevap teması gördüm sade ve şık.
Ben günlük 2-3 saatimi DonanımHaber'in Konu Dışı kategorisinde geçiririm ve hayatın içinden birbirinden farklı sorular sorulur. Bunun internet site hali gibi düşünebiliriz.
Aklımda şu var. Bu temayı satın alıp güzel bir site adı ile sosyal medya yoluyla ziyaretçilere, kullanıcılara ulaşmak. Ayrıca tabii ki sorular Google, Yandex'te de indekslenerek ziyaretçiler sağlanabilir.
Sizce yapılabilir mi, fikirleriniz nelerdir? Bu sitenin tutma olasılığı ne derecededir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence çok güzel bir fikir hala cevabının bulamadığımız sorular mevcut internet ortamında bunlara yönelirseniz başarılı olabilirsiniz.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ask.fm var, bir süre çok tutuldu. Sonra düştü. Boşa çabalarsın...
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Ben çok uğraştım boşa kimse girip birşey sormuyor ve de cevaplamiyor hocam ayrica öyle index le falan insanda cekemezsin hee şu var gelişmiş bir script yaptirirsin tek bir konu üzerine bir site acarsin ozaman birşeyler olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi de ask.fm'de insanlarda soru sorabiliyor istediği kişiye.
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pİyasada örnekleri varken çok zor. Örneğin sorusor.gen.tr, sorherseyi.com , askfm, ve ayrıca türk insanının forumlrdan uzaklaşması zor görülüyor. Tek bir önerim olaiblir. Tek bir alan üzerine kuraiblirisn. Mesela kizlarsoruyor.com var. bu site baya tuttu. çünkü kızlar soruyor. Adet dönemlerini bilmemnelerini flan herşeylerini.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kizlarsoruyor.com
Böyle bir şeyden bahsediyorsun sanırım. Kitleyi yakalayabilirsen tutar.
Ama proje aramak için niçin themeforest'ta gezdiğinizi anlayamadım ben :) Eğer bir tema yapılmış ve piyasaya sürülmüşse, bir örneği var demektir. Fikirler sizin beyninizde oluşmamış, beyninize tüp-fikir yaptırmışsınız :)
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri