lostyazilim
tr.link

Alastyr'e Geçsem Mi?

43 Mesajlar 6.381 Okunma
lstbozum
tr.link

4531 4531 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 13.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 996
  • Beğeniler 210 / 211
  • Ticaret 3, (%100)

xAngel adlı üyeden alıntı

Bence, netinternetten memnunsan hiç değiştirme kalsın böyle devam et

Çok memnunum ancak 180TL biraz fazla gelmeye başladı. Tabi 2 ay daha netinternette kalacağım ödeme tarihine kadar ancak kafama yatarsa 1.5 ay sonra değiştireceğim.

kerimptk adlı üyeden alıntı

2 yıldır kullanıyorum ve kullandığım en kaliteli hosting firması. Şahsım adına tavsiye ediyorum. Paketi süper bayi hostingi yıllık 180 lira olan.

Ek Olarak: Bildiğim kadarıyla transfer için ödediğin 19 lira ile domain süresini 1 yıl uzatmışta oluyorsun. Bilgin olsun paran boşa gitmiyor.

Çok teşekkürler o zaman seçecek olursam 58TL:6 aylık ek olarak 2 domain 38TL yaklaşık 100TL'ye geçerim. Peki dosya taşıma işi nasıl oluyor?

(Sanırım nic.tr'de ki domain için para vermem gerekmez.)

wmaraci
reklam

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)
Alastyr iyi firmadır.Güvenip alabilirsiniz

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

kerimptk kerimptk Youtuber Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici / Youtuber
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 1440
  • Beğeniler 194 / 234
  • Ticaret 46, (%100)

ahmettalut adlı üyeden alıntı

Çok memnunum ancak 180TL biraz fazla gelmeye başladı. Tabi 2 ay daha netinternette kalacağım ödeme tarihine kadar ancak kafama yatarsa 1.5 ay sonra değiştireceğim.

Çok teşekkürler o zaman seçecek olursam 58TL:6 aylık ek olarak 2 domain 38TL yaklaşık 100TL'ye geçerim. Peki dosya taşıma işi nasıl oluyor?

(Sanırım nic.tr'de ki domain için para vermem gerekmez.)

Taşıma işlemini kullandığın panel üzerinden yedek alarak yapabilirsin ancak o konuyu tam anlatamam sana. Bende dört dörtlük yapamıyorum :D Birde domain transferini neden yapıyorsun ki? Domain farklı yerde olsa da kullanabilirsin. Dns yönlendirmesi yeterli.

Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk

Yusuf Yusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 833
  • Beğeniler 36 / 177
  • Ticaret 30, (%100)

mediaoyun adlı üyeden alıntı

Anlamadığım bir şey var ? Hacker falan mısınız araştırma yapmadığımı nereden biliyorsunuz ? İşim web üzerine olduğu için faaliyette olan tüm firmaları duymuşluğum vardır...

Kendiniz birkac mesaj once bu firma hakkinda pek bilgim yok,duymuslugum yok dediniz hocam.Yoksa bu mesajımın hackerlık uzaktan veya yakından ilgisi yok.

Yakında
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 996
  • Beğeniler 210 / 211
  • Ticaret 3, (%100)

kerimptk adlı üyeden alıntı

Taşıma işlemini kullandığın panel üzerinden yedek alarak yapabilirsin ancak o konuyu tam anlatamam sana. Bende dört dörtlük yapamıyorum :D Birde domain transferini neden yapıyorsun ki? Domain farklı yerde olsa da kullanabilirsin. Dns yönlendirmesi yeterli.

Anladım sağolun. Ben pek 5-10 siteyle iş yapmayı sevmiyorum. Her şeyim tek bir yerde olsun isterim genelde indirim olmasa da hep netinternetten domain aldım başka alan adı satan yerlere rağmen. Bu yüzden yönlendiririm zaten dediğiniz gibi 1 yıl uzatıyorlar ise daha ne :)

Tayfun06xd adlı üyeden alıntı

Alastyr iyi firmadır.Güvenip alabilirsiniz

Teşekkürler şimdi alastyr kayıt oldum. Bakalım destek mesajı gönderir ve de bir ararım bilgi için.
kerimptk

kişi bu mesajı beğendi.

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Bir çok firma hakkında bilgim var ve bir çoğu ile çalışmışlığım var. Size tavsiyem alastyr'den hosting almanızdır. Size diğer firmalardan ucuz gelebilir. Farkıda budur. Aynı hizmeti diğer firmalardanda görebilirsiniz. Sizin için önemli olan paradır. Dediğim gibi bir çok kişi alastyr yi bu yüzden tercih ediyor benim gibi. Sunucuları gerçekten bulut teknolojide barındırıyor siteleri. Bence sorun yok son hızda ucuz parayla daha karlı çıkabilirsiniz. Gerisi size kalmış. Benim önerimdir. Ama alastyri yi seçmicekseniz lütfen ama lütfen isimtescilden host almayın :D

• Üyelik 13.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 996
  • Beğeniler 210 / 211
  • Ticaret 3, (%100)

Crewx adlı üyeden alıntı

Bir çok firma hakkında bilgim var ve bir çoğu ile çalışmışlığım var. Size tavsiyem alastyr'den hosting almanızdır. Size diğer firmalardan ucuz gelebilir. Farkıda budur. Aynı hizmeti diğer firmalardanda görebilirsiniz. Sizin için önemli olan paradır. Dediğim gibi bir çok kişi alastyr yi bu yüzden tercih ediyor benim gibi. Sunucuları gerçekten bulut teknolojide barındırıyor siteleri. Bence sorun yok son hızda ucuz parayla daha karlı çıkabilirsiniz. Gerisi size kalmış. Benim önerimdir. Ama alastyri yi seçmicekseniz lütfen ama lütfen isimtescilden host almayın :D

Çok teşekkürler şu an bir projeye başladım http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/alan-adim-tasarimim-sizce-nasil-175790.html bu proje eminim iyi bir hizmet veren hosting firmasına ihtiyaç duyacaktır :) Dediğiniz gibi isimtescil pişmanlıktır. :D

Not: İsimtescil'den şu ana kadar bir şey almadım ancak almak için bilgi istediğimde dahi cevap alamadığım bir yer.

Yusuf Yusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 833
  • Beğeniler 36 / 177
  • Ticaret 30, (%100)
Eger alastyrda kararsizlik yasarsaniz guzel.net.tr de var buarada kaliteleri neredeyse ayni arastirin isterseniz.

Yakında

mediaoyun mediaoyun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest Girişimci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Yusuf Y adlı üyeden alıntı

Kendiniz birkac mesaj once bu firma hakkinda pek bilgim yok,duymuslugum yok dediniz hocam.Yoksa bu mesajımın hackerlık uzaktan veya yakından ilgisi yok.

Tartışmayı uzatmak istemiyorum ama allah aşkına gördüğünüzü de okuyamıyor musunuz ?

"Ucuz etin yahnisi yavan olur derler bizde. Alastyr hakkında kötü bir şey duymadım ama, yinede ucuz malda bi b*kluk arayacaksın arkadaşım..."

Alastyr hakkında kötü bir şey duymadım ile hakkinda pek bilgim yok,duymuslugum yok arasında dağlar kadar fark var...

www.mediaoyun.com

www.onerifim.com

Cenkay Cenkay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 6 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
Alastyr iyidir. 4-5 tane alan adım barınıyor, 4 ay boyunca bir sitem barındı. Yeni projem içinde hosting aldım. Hizmetleri hem kaliteli hemde destek sistemi çok hızlı. Tavsiye ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al