-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Alastyr iyi firmadır.Güvenip alabilirsiniz
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
ahmettalut adlı üyeden alıntı
Çok memnunum ancak 180TL biraz fazla gelmeye başladı. Tabi 2 ay daha netinternette kalacağım ödeme tarihine kadar ancak kafama yatarsa 1.5 ay sonra değiştireceğim.
Çok teşekkürler o zaman seçecek olursam 58TL:6 aylık ek olarak 2 domain 38TL yaklaşık 100TL'ye geçerim. Peki dosya taşıma işi nasıl oluyor?
(Sanırım nic.tr'de ki domain için para vermem gerekmez.)
Taşıma işlemini kullandığın panel üzerinden yedek alarak yapabilirsin ancak o konuyu tam anlatamam sana. Bende dört dörtlük yapamıyorum :D Birde domain transferini neden yapıyorsun ki? Domain farklı yerde olsa da kullanabilirsin. Dns yönlendirmesi yeterli.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Bir çok firma hakkında bilgim var ve bir çoğu ile çalışmışlığım var. Size tavsiyem alastyr'den hosting almanızdır. Size diğer firmalardan ucuz gelebilir. Farkıda budur. Aynı hizmeti diğer firmalardanda görebilirsiniz. Sizin için önemli olan paradır. Dediğim gibi bir çok kişi alastyr yi bu yüzden tercih ediyor benim gibi. Sunucuları gerçekten bulut teknolojide barındırıyor siteleri. Bence sorun yok son hızda ucuz parayla daha karlı çıkabilirsiniz. Gerisi size kalmış. Benim önerimdir. Ama alastyri yi seçmicekseniz lütfen ama lütfen isimtescilden host almayın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Eger alastyrda kararsizlik yasarsaniz guzel.net.tr de var buarada kaliteleri neredeyse ayni arastirin isterseniz.
Yakında
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yusuf Y adlı üyeden alıntı
Kendiniz birkac mesaj once bu firma hakkinda pek bilgim yok,duymuslugum yok dediniz hocam.Yoksa bu mesajımın hackerlık uzaktan veya yakından ilgisi yok.
Tartışmayı uzatmak istemiyorum ama allah aşkına gördüğünüzü de okuyamıyor musunuz ?
"Ucuz etin yahnisi yavan olur derler bizde.
Alastyr hakkında kötü bir şey duymadım ama, yinede ucuz malda bi b*kluk arayacaksın arkadaşım..."
Alastyr hakkında kötü bir şey duymadım ile hakkinda pek bilgim yok,duymuslugum yok arasında dağlar kadar fark var...
www.mediaoyun.com
www.onerifim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alastyr iyidir. 4-5 tane alan adım barınıyor, 4 ay boyunca bir sitem barındı. Yeni projem içinde hosting aldım. Hizmetleri hem kaliteli hemde destek sistemi çok hızlı. Tavsiye ederim.