-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Yusuf Y adlı üyeden alıntı
Eger alastyrda kararsizlik yasarsaniz guzel.net.tr de var buarada kaliteleri neredeyse ayni arastirin isterseniz.
Guzel.net.tr de güzel ancak orada zaman zaman hız problemi yaşanıyor. Konuyla ilgili ticket attığınızda ise sorun hallolduktan yarım saat sonra şu anda bir sorun görünmüyor cevabı alıyorsunuz. Ulan ben zaten şu anı demiyorum ki sorun yarım saat önceydi. Sonuç olarak ortada çözüm yok. O yüzden tavsiye etmem. Yoksa alastyr'dan sonraki fiyat performans olarak 2 yada 3. sıraya koyarım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
veyakup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben merakımdan aldım 2 yıllık resmini attığınız paketten html yayın yapan siteler için gayet güzel wpde biraz yavaş geldi ama şuan güncel kullandığım hostingimde %50 cpu limiti var alastyr %10 veriyor o yüzden sanırım. Gerçi alastyrdeki kurduğum wp yede cache özelliği ekledim canavar gibi açıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Yusuf Y adlı üyeden alıntı
Dogru diyorsunuz ayni olay gecen basima geldi ayni paneldeki sitelerime ulasamiyordum cpanel dahil ticket attim 1 saate cevap geldi fakat is isten gecti sorun gozukmuyor sistemden banlanmis olabilirsiniz diyodu :)
Ben 1 yıl katlandım o şekilde en sonunda dayanadım alastyr'a geçtim. Adamla dalga geçer gibi her ticket'a aynı cevap :)
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
En güzel, en kaliteli hosting firması. Bilginize.
##