-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
neler gerekli? yani host ve domaini dis kaynakli bir saglayicidan mi almali miyim? mektepli ingilizce altyapim var rahatlikla ozgun makale yazabilirim. esim de doktor olunca odaklanmayi planladigim spesifik bir kanser konusu mevcut acikcasi. isimtescil de hostum var buradan domain almak pek akillica olmaz degil mi? fikirlerinize onem verdigimden burada sorma geregi duydum, acikcasi reklam gelirleri daha iyi oluyormus dediler :) iyi calismalar.
------
Deus sive Natura
Muhammedd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Evet yabancı siteler için adsense nin farklı bir ödeme planı var.Bence paran varsa hiç uğraşma isimtescil den al domaini siteyi kur ilk 2,3 ay full özgün içerik gir sonra Seo çalışması vs. yaptır. Site tutarsa aylık düzenli bir para alırsın :)
qunt
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Ph.D candidate / Doktora adayı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin alan adının yada hostinginin nereden alındığı adsense gelirleri açısından herhangi bir önemi yok. Önemli olan hangi lokasyondan hit ve reklamlarınıza tık aldığınızdır. Adsense özellikle ABD'li ziyaretçilerin reklam tıklamalarına diğer lokasyonlara göre daha yüksek kazançlar veriyor. Sitenizin ingilizce olması ve Amerikan vatandaşlarının kansere olan ilgisi sayesinde kısa zamanda iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Tabii ortada site falan yok henuz, bir alan adi var aklimda o halde almamda da sakinca yok demek :) Tesekkur ederim tekrar, faydali oldu bilgilendirmeniz.
------
Deus sive Natura