Vodafone, kendi markasını taşıyan ve Türkiye’de montajı yapılan 4G özellikli akıllı telefonunu satışa çıkardı.

599 TL satış fiyatı ile raflarda yerini alan Vodafone Smart 4 power, teknolojik avantajlarına göre uygun fiyat seçeneğinin yanı sıra, uzun pil ömrü ile de fark yaratıyor. Vodafone Smart 4 power’a Red Elite ve Red Elite Extra tarifesine sahip aboneler, 24 aylık sözleşmeyle ücretsiz sahip olabiliyor.

Geçen hafta itibariyle banttan çıkan yerli üretim Vodafone Smart 4 power, Long Term Evolution (LTE) özelliği, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve 5 inç çoklu-dokunmatik (multitouch) ekranı ile fark yaratırken 599 TL’lik avantajlı fiyatı ile tüketicilerle buluşuyor. Vodafone Smart 4 power’a Red Elite ve Red Elite Extra tarifesine sahip aboneler, 24 aylık sözleşmeyle Vodafone mağazalarına başvurarak ücretsiz sahip olabiliyor.

Vodafone Smart 4 power, Quadcore 1.3 GHz 4 çekirdekli Mediatek işlemcisiyle üstün bir performans deneyimi sunuyor. Günlük hayatta gittikçe yaygınlaşan NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliğini kullanarak hayatı daha da kolaylaştıran cihaz, 2 adet NFC (Yakın Alan İletişimi ile mobil ödeme sistemi) etiketi hediyesiyle birlikte geliyor. Ayrıca, lansman kapsamında 16 GB Micro SD kart da hediye ediliyor.

Teknik Özellikler

· 3000 mAh pil ömrü
· 5 inç qHD IPS çoklu-dokunmatik (multitouch) ekran
· Android 4.4 KitKat işletim sistemi
· LTE (CAT 4) / 150 Mbps’ye kadar indirme (download) hızı
· 4 GB dahili depolama alanı, 32 GB’ye kadar mikro SD kart desteği
· 1 GB RAM
· Konuşma süresi: 24 saat (2G), 18 saat (3G), 12 saat (4G)
· Bekleme (standby) süresi: 480 saat (2G), 360 saat (3G), 240 saat (4G)
· LED flaşlı 5 megapiksel arka kamera, VGA ön kamera

Kaynak: http://www.webeyn.com/vodafone-smart-4-power/