-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Beyler sürekli köy okullarına bağışlamaktan bahsediyoruz ya bu öyle buradan yollamakla olacak şey değil. Kitap yollamak da zor bir şey değil binlerce insanın milyonları var bu ülkede size bize gerek kalmaz. Yıllardır da yapılıyor bu tarz şeyler. He diyeceksiniz ki hala kütüphanesi olmayan okullar var, kütüphanesi olup da işlemeyen okullar da var. Öğretmen ve çevresinde bitiyor o iş. Öğretmenler aşılayıp istesin yollaması kolay.
Asıl mesele herkesin hemfikir olduğu diğer konu -okuma oranının düşüklüğü- okumaya yönelik yapılacak bu tarz projeler direk kitap alıp yollamaktan daha renkli olacaktır. Ne bileyim etrafınızdaki kişiler sizden görüp değişik bulup deneyebilir. Gibi gibi. Konu içinde bir arkadaşın dediği gibi oran düşük ama sonuçta okuyan milyonlarca insan var.
2 farklı üniversitede okudum ikisinin de kocaman kütüphaneleri vardı sınırsız kitabı bedavaya okuyabilirdim. Ama o süre içinde parayla aldığım, bir arkadaşın elinde gördüğüm ya da bana hediye edilen kitapları okudum. Ne bileyim bir arkadaşın d&r üyeliğinde alacağı kitapları sepete ekleyip, ilerde parayı vurunca bunları alıp okuyacağım demesi beni de etkiledi ben de üyelik açıp ben de ekledim. :)
Son olarak Kitapbu'yu da biraz inceledim bizden önce yapmışlar bunu. Sen çeşitlendirebilirsin. Sosyal ağ gibi olma olayını da bir düşün derim profiller olabilir. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.