lostyazilim
tr.link

Google`nin Rezilligi

46 Mesajlar 6.157 Okunma
lstbozum
tr.link

Yeter Baskan Yeter Baskan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 16 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

patronn adlı üyeden alıntı

Maalsef takip etmem gerekiyor forumdaki yasi kucuk kisiler tehlikeli oluyor :)

Hayret senin yasındakilerde bilgili oluyor ama sen nedense cahilsin :))

wmaraci
reklam

patronn patronn Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 7 / 10
  • Ticaret 2, (%100)

Yeter Baskan adlı üyeden alıntı

Hayret senin yasındakilerde bilgili oluyor ama sen nedense cahilsin :))

Maalsef haklisiniz ben bu konuda biraz geri kaldim :)

Yeter Baskan Yeter Baskan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 16 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

Maalsef haklisiniz ben bu konuda biraz geri kaldim :)

o zaman yorum yapmayınn :)

Tarikb Tarikb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satış Danışmanı
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 211
  • Beğeniler 39 / 25
  • Ticaret 2, (%100)

google spam yapan siteleri neden ust siralara tasiyor film sitem var baska siteler spam yaparak 1. sayfaya kadar gelmisler benim sitem ilk 500 e zor giriyor

bende spam yapsam ayni sekilde ust siralara cikarmiyim ?

ornek spam yapilan bir kelime :r

Hocam postundaki resimde spam nerede anlaşılmıyor? spam dediğin aynı site tarafından aynı filmin farklı şekillerde belli bir temelde sürekli yayınlanması değil mi? verdiğin görselde aynı kelimeyi kullanmış (sen o şekilde aradığın için hepsi çıkmış) bir sürü farklı site var. burada spam nerede? site sahipleri aynı mı? bence verdiğin görselde hiçbir sorun yok.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 7 / 10
  • Ticaret 2, (%100)

Yeter Baskan adlı üyeden alıntı

o zaman yorum yapmayınn :)

Abicigim hadi baska konulari baltala

Atassh adlı üyeden alıntı

Hocam postundaki resimde spam nerede anlaşılmıyor? spam dediğin aynı site tarafından aynı filmin farklı şekillerde belli bir temelde sürekli yayınlanması değil mi? verdiğin görselde aynı kelimeyi kullanmış (sen o şekilde aradığın için hepsi çıkmış) bir sürü farklı site var. burada spam nerede? site sahipleri aynı mı? bence verdiğin görselde hiçbir sorun yok.

hocam o sekilde degil sitelerin yazdiklari aciklamara bakin anahtar kelime gibi aciklama girmisler mesela adama transformers 3, transformers 3 izle ,transformers 3 turkce dublaj yazmis aciklamaya boyle olunca aramada ustlere cikiyorlar

• Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satış Danışmanı
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 211
  • Beğeniler 39 / 25
  • Ticaret 2, (%100)

Abicigim hadi baska konulari baltala

hocam o sekilde degil sitelerin yazdiklari aciklamara bakin anahtar kelime gibi aciklama girmisler mesela adama transformers 3, transformers 3 izle ,transformers 3 turkce dublaj yazmis aciklamaya boyle olunca aramada ustlere cikiyorlar

Anladım şimdi. hocam senin verdiğin resimdeki örnekte görüldüğü gibi işe yarıyor. siteye girdiğin zaman açıklama çöp evet ama kaç kişi bunu umursuyor? google bunu gördükten sonra gerisinin pek önemi yok.

Şimdi birşey soracağım bende merakımı gidermek için. senin sitede aynı film var mı? ve sen o şekilde anahtar kelime spamlamadın da geri de mi kaldın? başka bir problem var mı acaba, indeksini etkileyecek? açıklamada "transformers 3, transformers 3 izle ,transformers 3 turkce dublaj" şeklinde hiç bir geçirmedin? benim görüşüm bunları bir kere bile açıklama kısmında geçirmiş olman seni o sitelerin arasına sokması lazım. aksi halde başka bir sorun vardır. indekslenme ve değerle alakalı.

• Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 7 / 10
  • Ticaret 2, (%100)

Atassh adlı üyeden alıntı

Anladım şimdi. hocam senin verdiğin resimdeki örnekte görüldüğü gibi işe yarıyor. siteye girdiğin zaman açıklama çöp evet ama kaç kişi bunu umursuyor? google bunu gördükten sonra gerisinin pek önemi yok.

Şimdi birşey soracağım bende merakımı gidermek için. senin sitede aynı film var mı? ve sen o şekilde anahtar kelime spamlamadın da geri de mi kaldın? başka bir problem var mı acaba, indeksini etkileyecek? açıklamada "transformers 3, transformers 3 izle ,transformers 3 turkce dublaj" şeklinde hiç bir geçirmedin? benim görüşüm bunları bir kere bile açıklama kısmında geçirmiş olman seni o sitelerin arasına sokması lazım. aksi halde başka bir sorun vardır. indekslenme ve değerle alakalı.

Evet hocam var fakat cesaret edipte spam yapmaya korkuyorum filitreye takilirim diye.

• Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satış Danışmanı
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 211
  • Beğeniler 39 / 25
  • Ticaret 2, (%100)
hocam benim dediğim o anahtar kelimeler 2-3 kere orada geçiyor diye önde değildir bence site. ilk site açıklamadan değil başlıktan almış farkettiysen "transformers 3 izle" şeklinde.

ikinci site adresten almış. yine açıklamadan gelmemiş oraya. üçüncü site hem adres hem de açıklamadan gelmiş. ondan sonrası da o şekilde gidiyor. bana kalırsa o sitelerin ilk sayfada listelenmesi başka bir duruma bağlı. bence farklı bir değerlendirme var. spam yapmana gerek yok. farklı bir şekilde ilk sıraya çıkmaya çalışmalısın.

çok önceden tag spamlıyorlardı. hala yapan var ama sonra Google işleri değiştirdi. uzun vadede o siteler çöpe döndü. son zamanlarda yazı içinde spam oluyor ama uzun vadede o sitelerde çöpe dönecek. sonuçta en önemli husus ziyaretçinin faydalanıp faydalanmaması.

kolay gelsin. başarılar
patronn

kişi bu mesajı beğendi.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
wrz sitede her hakkı saklıdır yazmak neyin kafası?

• Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 7 / 10
  • Ticaret 2, (%100)

depresan adlı üyeden alıntı

wrz sitede her hakkı saklıdır yazmak neyin kafası?

Bonzaiden Kaynaklaniyor Tavsiye Ederim Guzel Kafa Yapiyor :)
Altay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al