-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ilk olarak tasarımı değiştirmeni öneririm. özel bir tasarım yazdırabilirsin sonra güncel ve zamanında çok oynanmış oyunları sitene eklemeni öneririm özgün bi şekilde açıklama yazarak şimdilik bu kadar 1,2 gün öncede ben açtım yeni yeni oyun ekliyorum bakalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Tanıtım yazısı alabilirsin , oyun sitelerinden
prestij
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Büyük bir oyun sitesi olabilmen için bence oyunların tamamı veya çoğu embed kodu değil, kendi yapımın olmalı. Artık ekip mi kurarsın, flash mı öğrenirsin bilemem ama bu şart bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Para kazanmak istiyorsan çok para harcaman lazım. Çalıştığım müşterilerimin çoğunun oyun sitesi var. Ayda binlerce lira harcıyorlar. Tabi bu harcamalarının karşılığını da fazlasıyla alıyorlar.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
isousluer adlı üyeden alıntı
Para kazanmak istiyorsan çok para harcaman lazım. Çalıştığım müşterilerimin çoğunun oyun sitesi var. Ayda binlerce lira harcıyorlar. Tabi bu harcamalarının karşılığını da fazlasıyla alıyorlar.
kesinlikle katılıyorum bir yerlere gelmek için önce vericeksin sonra artık ya alırsın yada alamazsın karşılığını orası bilinmez ama önce hep vermen gerekiyor doğanın kanunu böyle.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
adslturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam oyun siten çocuklar üzerine kurulu,siteni açtığımda yanımda ekrana bakan 2 tane biri 6 diğeri 4 yaşında bebek vardır. Ama ilgilerini çekmedi. Anasayfanda pepee cailllou subwaysurf vb. cocukların ilgisini çeken gözalıcı resimlerle karşılaşsaydık babaaaa babaaaa onu aççç diyeceklerdi. scriptinin görselliğine önem ver ilgi çeksin yeter.