lostyazilim
tr.link

i7 3770 ile Xeon Sunucu arasında seçim yapmak!

25 Mesajlar 6.212 Okunma
lstbozum
tr.link

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

14-15 tekil için VPS yetmiyor ve VDS mi düşünüyorsun? yoksa 14-15 k? (14 000)

iletişime geç uygun olanı seçmende yardımcı olurum. kurulum ve diğer işlemleride uygun fiyata yapabilirim

Tural Bey işinin ehlidir, hem çok yardımcı olur hemde uygun fiyatlara sunucunuzu size teslim eder destek sağlar ben kendi adıma çok teşekkür ederim, kurtarıcı gibisin Tural!

wmaraci
reklam

introducial introducial WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 1 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle, ECC'nin yarattığı performans düşüşü %0.5-3 arasında ve isterseniz ECC'yi kapatabiliyorsunuz, ama ihtiyaç duyacağınızı hiç sanmıyorum.

Ayrıca, mesajınızdan anladığım kadarıyla aylık 14000 tekil ziyaretçi ve 60000 sayfa görüntülenmesi için bir dedicated almayı düşünüyorsunuz. Bu konuyu açan kişi iki gün içerisinde neredeyse 30000 tekil ziyaretçi ve 47000 hit aldı; ve clusterı sadece 4 tane RAM'i 512 MB altında olan VPS barındırıyor. Herhangi bir sorun da yaşamamış. Yani bence ihtiyaçlarınızı ve kaynaklarınızı iyi değerlendirin, o makinaya verdiğiniz paraya yazık olur. 5-6 tane 512 MB altı VPS'le o yük oldukça kolay halledilebilir.

İlla da alacağım diyorsanız da benim tavsiyem Xeon'dur. Umarım ihtiyaçlarınızı iyi değerlendirirsiniz.

vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.

xpur xpur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek web tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** P**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

introducial adlı üyeden alıntı

Öncelikle, ECC'nin yarattığı performans düşüşü %0.5-3 arasında ve isterseniz ECC'yi kapatabiliyorsunuz, ama ihtiyaç duyacağınızı hiç sanmıyorum.

Ayrıca, mesajınızdan anladığım kadarıyla aylık 14000 tekil ziyaretçi ve 60000 sayfa görüntülenmesi için bir dedicated almayı düşünüyorsunuz. Bu konuyu açan kişi iki gün içerisinde neredeyse 30000 tekil ziyaretçi ve 47000 hit aldı; ve clusterı sadece 4 tane RAM'i 512 MB altında olan VPS barındırıyor. Herhangi bir sorun da yaşamamış. Yani bence ihtiyaçlarınızı ve kaynaklarınızı iyi değerlendirin, o makinaya verdiğiniz paraya yazık olur. 5-6 tane 512 MB altı VPS'le o yük oldukça kolay halledilebilir.

İlla da alacağım diyorsanız da benim tavsiyem Xeon'dur. Umarım ihtiyaçlarınızı iyi değerlendirirsiniz.

Aylık değil günlük tekil 14k-15k aralığında.

Xeon E3-1245 v2, 16 GB DDR3 ECC, 6 TB HDD olan makinayı seçtim. şimdi tek sorun panel ayarlamak. ücretsizler zPanel ve CWP (Centos Web Panel) kullanabilirim.

VPS kaynak kullanımım zaten çok düşük. Anladığım kadarıyla hosteurope.de firması VPS de anlık bağlantı sayısı artışında internet hızımı düşüyor veya başka bir sınırlamaya sokuyor beni. Kodları çok kontrol ettim birde dedicated da bakalım duruma.

Yorumun için Teşekkür ederim

introducial introducial WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 1 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

xpur adlı üyeden alıntı

Aylık değil günlük tekil 14k-15k aralığında.

Xeon E3-1245 v2, 16 GB DDR3 ECC, 6 TB HDD olan makinayı seçtim. şimdi tek sorun panel ayarlamak. ücretsizler zPanel ve CWP (Centos Web Panel) kullanabilirim.

VPS kaynak kullanımım zaten çok düşük. Anladığım kadarıyla hosteurope.de firması VPS de anlık bağlantı sayısı artışında internet hızımı düşüyor veya başka bir sınırlamaya sokuyor beni. Kodları çok kontrol ettim birde dedicated da bakalım duruma.

Yorumun için Teşekkür ederim

Olsun, verdiğim örnek yine de geçerliliğini koruyor, neredeyse eşit sayılırsınız. Server'ı aldığınıza göre onda konuşulacak bir şey kalmamış, eğer panel arıyorsanız VestaCP kullandıklarım arasında en iyisi.

vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.
wmaraci
wmaraci

xpur xpur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek web tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** P**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
ovh.ie firmasından 40 Euroluk bir dedicated aldım cpanel panel (+10 Euro) kullanarak şu an sorunsuz ve hızlı bir şekilde sitelerimizi barındırmayız. teşekkürler.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al