-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhabalar yeni bir site açtım ve facebook ve twitter sayfaları oluşturdum. şimdi aklımda bir soru var. Makaleleri açtıktan ne kadar sğre sonra sosyal medyada linkleri paylaşmalıyım. yani google index almadan önce mi paylaşmalıyım o makaleyi yoksa google index aldıktan sonra mı yazmalıyım. bu konuda size danışmak istiyorum. bu sorumun cevabını verirseniz çok makbule geçicektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Acele etme sitede ortalama bir hit olussun ve google indexlesin ondan sonra paylas. Yoksa ileride adsensede falan sorun cikar bazen sosyal medya hitlerini düşünüyorlar kazanc tan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Yazıların sitede yayınlandıktan hemen sonra sosyal medya sitelerinde paylaş. Sosyal medya siteleri bir nevi imleme olarak kullanılır zaten. Orda yazıyı paylaşarak amacın yazıyı daha kısa sürede indexletmek olmalı. Ayrıca ziyaretçi kendi isteğiyle sitene gittikten sonra adsense için herhangi bir sorun olmaz merak etme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum ha kendi aranda yapıp o kadar azsa beğeni falan pek dikkat çekmez yapabilirsin sosyal imleme olur. Ama acelen yoksada az daha bekle ne olur ne olmaz adsense bu sonuçta :) bu arada pek dikkat etmedim ama yorumların etkisi vardır tabi öyle gruplar var feysde birbirine yorum atan sırayla
1 kişi bu mesajı beğendi.