-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar ilk olarak facebook oyun hileleri ve bazı pc oyun hilelerini paylaştığım blogspot sitem var ağır olarak oyun hileleri değil oyun haberleri vs. google adsense almak istiyorum fakat onay vermiyorlar . Ama trgala.com gibi site baştan aşağı full facebook oyun hileleri olan bir site adsense onay almışta ben kendi siteme neden onay alamıyorum ?
Siteme bakıp ne gibi şeyler yapmam gerektiğini söylermisiniz.
Site bilgileri :
Maxihile.blogspot.com
Günlük hit : 2k
http://www.maxihile.net/ - Facebook Oyun Hileleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba iyi çalışmalar. Sitendeki diğer reklamlar varken mi adsense başvurusu yaptın ? emin değilim ama başka reklamlar varken adsense onay vermiyor sanırım. Konuya daha hakim arkadaşlar bildirir mutlaka.kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Hocam sitenizde ki içerikleri metin bazında arttırmanızı öneririm ayrıca bunu yapmanıza rağmen bir değişim yoksa tasarımınız da biraz değişiklik yapabilirsiniz.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ayrıca bahsettiğin diğer site, bambaşka legal bir site sahibi bir insan olabilir. ve o sitesiyle başvurduğu adsense hesabını bu sitede de kullanıyordur.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Malcolm X adlı üyeden alıntı
ayrıca bahsettiğin diğer site, bambaşka legal bir site sahibi bir insan olabilir. ve o sitesiyle başvurduğu adsense hesabını bu sitede de kullanıyordur.
ama belirttiğim sitede kullanırsa banlanma ihtimali var diye biliyorum ? ama banlanmıyor?
http://www.maxihile.net/ - Facebook Oyun Hileleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hile hurda paylaşılan sitelere google adsense başvurusu onaylanmaz. paravan bir blog kurun 50 60 yazı girin güncel olarak. gerisi gelir. sonrasında ise hile sitesine reklam eklersiniz. Onaylı sitelere eklemeniz gerekli site adresini