lostyazilim
tr.link

Yeni Sitem Ve Arama Sonuçlarındaki Yeri

4 Mesajlar 614 Okunma
acebozum
tr.link

sefacakir38 sefacakir38 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek kuaför
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 4 / 14
  • Ticaret 4, (%75)
Merhabalar Arkdaşlar Sizlerin yorumlarınızı Tavsiyelerinizi Almak istedim Sistem Daha 1 Aylık Site Bu Takipci Kazanma

Sistem 2 haftalıkken google arama sonuçlarında facebook sayfa beğendirme kelimesinde 2.sayfa ortalarında takipci kazanma kelimesinde 4.veya 5.sayfalarında twitter takipci kazanma kelimlerindede aynı şekilde fakat hiç sıralaması değişmiyor 2 haftadır kaliteli backlink kasdığım halde ne geri gidiyor ne ileri ayrıca ssl sertifikasıda var aramalarda fayda gösterir ayrıca güvenilir bir site ve isim yapmasını istediğim bir sistem olması için herşeyi yapıyorum tavsiyeleriniz nedir ? nasıl backlink kasmam gerekir ? ne zaman yukarı sıraları çıkarım tahmininizce fikirlerinizi bekliyorm.

wmaraci
reklam

Alpi1s Alpi1s skype: swrnet@outlook.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 6, (%83)
Merhaba, web sitenize kullanıcı kazandırıp öne çıkmayı deneyebilirsiniz çünkü google web sitesindeki kullanıcıya ve yorumlara bakar hatta bir kısım açıp sistemdeki çalışma durumunu filan veya sorunları yazabilirler bununla beraber bir anket oluşturup ( örn. Sistemimiz güzel çalışıyor mu ? yes or no ) bunu sitenin bir kısmına koyabilirsiniz. Bununla beraber sosyal ağlarda paylaşım yapmanda yararlı olacaktır.

sefacakir38 sefacakir38 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek kuaför
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 4 / 14
  • Ticaret 4, (%75)
sosyal ağlarda hergün mutlaka 2 kişi farklı face hesabından twitterden paylaşım oluyor ve özgün paylaşımlar ben kendi hesaplarımdan yapmıyoru üyeler yapıyor 1 aylık üye sayısı 1023 ozgun üyeler şişirme yok googleden gelen veya referans linkleriyle üyelerin reklamverdikleri tanıttıkları yerden gelen linkler

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
benim sitem de bir gün 5. sayfada diğer gün 6. 7. anlamıyorum

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al