lostyazilim

Site durduk yerde 403 Forbidden hatası verdi.

5 Mesajlar 735 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

monelogg monelogg <> Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)
Başlıktan da anlaşılabileceği gibi site durduk yerde 403 hatası verdi yaklaşık 10-15 dakikadır böyle, şimdi de açıldı. Buna neler sebep olabilir, saldırı filan mı alıyorum acaba?

Güncelleme: Şimdi de 503 hatası veriyor.

Ek Olarak: Sonuç: Şimdi host aldığım siteye girdim, sitemin bulunduğu sunucuda bakım yapılıyormuş, bu yüzden siteye giremiyormuşum, kusura bakmayın.

wmaraci
reklam

PcDelisi PcDelisi Kısa bir ara Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 705
  • Beğeniler 227 / 226
  • Ticaret 387, (%100)
hosting veya reseller kullanıyorsanız chmod ayarlarıyla oynamadıysanız firmanıza durumu bildirin .

WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.

• Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)

PcDelisi adlı üyeden alıntı

hosting veya reseller kullanıyorsanız chmod ayarlarıyla oynamadıysanız firmanıza durumu bildirin .

Cevap için teşekkürler, sunucuda bakım yapılıyormuş bu yüzden giremiyormuşum, 1.5 saat filan sürecekmiş bakım işi.

MertKoseoglu MertKoseoglu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek x
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 120 / 168
  • Ticaret 3, (%100)
Bakım yapılacağını müşteriye haber vermeyen bir host firması ile çalışmaya devam eder miydim bilmiyorum açıkcası. Bu konuda ki tutumunuzu net bir biçimde ifade edin. Bakım zamanlaması sizi ileriki durumlarda sıkıntıya sokabilir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 658
  • Beğeniler 78 / 125
  • Ticaret 0, (%0)

MertKoseoglu adlı üyeden alıntı

Bakım yapılacağını müşteriye haber vermeyen bir host firması ile çalışmaya devam eder miydim bilmiyorum açıkcası. Bu konuda ki tutumunuzu net bir biçimde ifade edin. Bakım zamanlaması sizi ileriki durumlarda sıkıntıya sokabilir.

Haklısınız, mail atsalarmış daha iyi olurmuş bunun yerine firma kendi sitesine uyarı yazmış, hesabımdan giriş yaparak bu bilgileri öğrenebildim. Siteye de çok nadir girdiğimden dolayı da aklıma geç geldi, geç öğrenebildim. Fakat bu durum dışında oldukça memnunum diyebilirim. Neredeyse 2 senedir kullanıyorum, karşılaştığım çok az sıkıntıdan birisi. Yardımcı oluyorlar sıkıntı olduğunda da, hizmetlerden de memnunum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al