-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Yandex News bölümüne wordress tabanlı sitemi eklememe rağmen hiç hit gelmiyor nedeni nedir acaba?
Takipedelim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Yandex news'den hit gelmez saten. 2 Ayda 200 Kişi geldi.
Kambaba
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yandex türkiyede daha tam karşılığını bulmadı ama gelecek vaadediyor bence şimdiden kayıt olmak yer almak iyi benm sozluk sitem google da sıralamada yok ama kelimesinde yandexte ilk sayfada öyle bi çelişkiside var..
Timur
Porsuk Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kartograf
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hit almamasının sebebi büyük ihtimalle hala insanımızın Yandex'i yeterince kullanmıyor olmasıdır. İnsanlar yeterince önem vermeyince sitelere hit az gelir. Sitelere az hit geldiğini gören Webmaster da Yandex'ten bi cacık olmaz deyip çevresinde orda burda kötülemeye başlar. Yandex'in kötü olduğunu gören insanımız da kullanmaz. Bu böylece sürüp gider. Bu kadar basit olay :)
Ha bir de bilgisayar kullanmasını bilmeyen "Next-Next" ile program kuran kitle var ki onlara değinmiyorum bile...
Sonuç olarak kullanalım kullandıralım. Yandex Türkiye'ye ilk geldiğindeki arama sonuçlarıyla şimdikiler arasında dağlar kadar fark var.
www.porsukmedya.com
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Yandex'in önü kapalı görüyorum.
Yandex browser kullanılmıyor google crome daha çok tercih ediliyor.
Arama yapmak için yorum yapmayacagım zaten.
Anahtar kelimelerin hacmine google ile yandexi karşılaştırınca yandexte kelimeler 1000/1 i kadar aranıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Herkesin affına sığınıyorum, hani bir laf var ya alışmadık yerde don durmaz diye. Galiba google fazlasıyla gereksinimleri karşılıyor. Coca Cola, Nescafe, Selpak neyse, Google'da o...
Aslında bloglarımı ekleyip bir bloga da yandex sayacını koyarken çok hoş görünmüştü. Kolay da gelmişti. Hatta adamların Türkiye'de ofisi var, bir aramamı da burada yapayım gibi şeyler de düşünmüştüm. Ama hep böyle yazılar görünce aklıma dank ediyor, öyle hatırlıyorum.
Belki kendi reklam ağını Türkiye'ye yönlendirse, yani Türkçe blog, forum ve niş sitelerden reklam alıp reklam verse yavaş yavaş kullanımı artar ve kayıtlılara gelen hit sayısıda artabilir...