lostyazilim

Youtube üstatlarının yardımına ihtiyacım var !!!

6 Mesajlar 1.147 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

burro burro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 11 / 0
  • Ticaret 7, (%100)
Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda oyun kanalı açmayı düşünüyorum, sohbet havasında + yeni çıkan oyunları tanıtmak vs. şeklinde tutar mı sizce ?

Asıl sorum ise bu kanalda çekeceğim oyunlar orjinal olması iyi mi kötü mü yoksa farketmez mi yani youtube bu korsam oyunu farkederse kapatırmı direk kanalı ?

Birkaç kanal sahibine sorduğumda orjinal oyun alıp çekersem hem sponsor hem de youtube için iyi olur demişlerdi.

üstatlardan da bu konu hakkında bilgi alabilir miyim ?

Çoğu kişi gibi benimde düşüncem youtube da aşırı fazla oyun kanalı var ve önüne gelen bunu açıyor ama rekabeti severim :o

wmaraci
reklam

teknoekip teknoekip instagramfx.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 11 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Haklısın rekabeti seviyorsun ama rekabet ettigin adamlar facebook sayfa destekli =) seninde saglam takipcili facebook sayfan varsa gir derim bu işe örnek olarak teknolojiye atarlanan adam var taa bunun gibi
burro

kişi bu mesajı beğendi.

Kapatılan İnstagram hesaplarınızı geri açalım.
0554 384 14 89

• Üyelik 25.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 11 / 0
  • Ticaret 7, (%100)

teknoekip adlı üyeden alıntı

Haklısın rekabeti seviyorsun ama rekabet ettigin adamlar facebook sayfa destekli =) seninde saglam takipcili facebook sayfan varsa gir derim bu işe örnek olarak teknolojiye atarlanan adam var taa bunun gibi

Aynen haklısınız hocam ama ben kanalı açtıktan sonra facebook sayfası açmayı düşünüyordum :)

Bym Bym WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 1 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Oyun videoları youtube'da en çok izlenen videolar arasındadır. Ama o kadar çok var ki bu tarz videolar... Bir farklılık yaratabileceksen, konuşmanla insanları eğlendirecek ve videonu izletebileceksen tutar. Aksi takdirde belli bir zaman sonra sende sıkılmaya başlarsın...
burro

kişi bu mesajı beğendi.

AgarioGo.com Agar io oyna
wmaraci
wmaraci

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Teknolojiye atarlanan adam, bence parasıyla hava atmaya çalışan ve hiçbir konudan anlamayan bir delikanlı. Ne yaptığını kendisinin de bilmediğine adım gibi eminim.
burro

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 25.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 11 / 0
  • Ticaret 7, (%100)

Bym adlı üyeden alıntı

Oyun videoları youtube'da en çok izlenen videolar arasındadır. Ama o kadar çok var ki bu tarz videolar... Bir farklılık yaratabileceksen, konuşmanla insanları eğlendirecek ve videonu izletebileceksen tutar. Aksi takdirde belli bir zaman sonra sende sıkılmaya başlarsın...

Hocam benim asıl amaçlarımdan biri arkadaş ortamı elde etmek çok fazla kazanamayacağımı biliyorum ama denemeden birşeyde olmuyor :)

bilgive adlı üyeden alıntı

Teknolojiye atarlanan adam, bence parasıyla hava atmaya çalışan ve hiçbir konudan anlamayan bir delikanlı. Ne yaptığını kendisinin de bilmediğine adım gibi eminim.

Valla hocam öyle kanallarda var fazlasıyla

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al