İyi geceler arkadaşlar. Elimde Wordpress Emlak Teması var. Fakat arama yapmıyor. Acaba elimdeki temayı kuran kullanan varmı nerde hata yapıyorum yardım edermisiniz? Search arama kısmında olmayan bir şeyi arıyorum yok diye uyarı vermiyor. Olan bir şeyi arıyorum var diye sayfa açmıyor. Çalışdığım linki veriyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Arama yaparsa temanın türkçeleşrimesine geçeceğim. Teşekkürler.
TEMA

Ek Olarak: Arkadaşlar sorunu buldum galiba. Ben bunu yapmadım. To Configure The Search Functionality. Create a Property Search Page Using Property Search Template and Provide its URL here.(Also, Make sure to Configure Permalinks)
Eğer sorun yukardaki ise cevabı yazarım buraya temayı kuranlara yardımcı olması açısından iyi olur.

Ek Olarak: Arkadaşlar sorunu çözdüm. Dün bütün gece uğraşmış neden arama yapmıyor diye saatlerce bulamamışdım. Sorunun cevabı şu ingilizce olarak yazayım önce. To Configure The Search Functionality. Create a Property Search Page Using Property Search Template and Provide its URL here.(Also, Make sure to Configure Permalinks)
Bu uyarıya göre hareket ederek ürün arama sayfası oluşdurdum ve bu sayfanın URL' sini de arama (search) url' si kısmında yer alan URL kısmına verdim. Ardından kalıcı bağlantıları yazı ismine göre ayarladım. Az kurcalayınca sorun çözüldü. (dün geceden beri kurcalıyorum aslında :D ) İyi forumlar.