-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gazeteci/Editör
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteme ağırlıklı olarak Facebook Sayfamdan ziyaretçi sağlıyorum. Adsense forumlara bakınca kimisi pek sağlıklı değil, sıkıntı çıkabilir gibi yorumlar yapmış bende size sormak istedim. Hitlerimin %80-90nı facebooktan tıklamalarda ona göre bu durumda Adsense'te bir sıkıntı yaşanır mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bence yaşatmaz. Bu şekilde hit sağlayan yüzlerce site var.
##
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Herhangi bir adsense kural ihlali (tıklamaya teşvik etme gibi) yapmadığın sürece hiç bir sorun olmaz.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Siteye giren kişinin hangi kaynaktan geldiğinin bir önemi yok sadece ne kadar doğal sayfa to yüzde kaç bu gibi kriterler önemli. Sonuçta google normal ziyaretçi davranışlarını analiz edebilen bir sisteme sahip. Bu şekilde ciddi kazançlar elde eden diğer bir kişide benim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
sitenizi pm yoluyla gönderirseniz inceleyim size bilgi verebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Arkadaslar bilerek yorum yapin! Bizim asil banlanma sebebimiz iste bu.. Sonra herseye uyuyorum niye banlaniyorum diyorsunuz. Tereddutsuz soyluyorum ilerisi hatta kisa sure icwrisinde ban sebebidir! Yuzlerce boyle hit saglayan site var dogru ama adamun gunluk hiti 10 binse bunun 1500 u sisyal medyadan. Ozellikle cok.buyuk ziyaretcisi olmayan bir site ise rahat ban! Kanimca, sanirim gibi tereddutlu bilgiler ile lutfen insanlari boyle onemli vir konuda yanlisa sevk etmeyin!!
Ek Olarak: Yahu adsense forumlariba girin sorun. Daha birsey bilmiyorsaniz adsense reklam politikalarini acin okuyun.. Adam oraya acik acik yazmis " ziyaretcilerinizin tamami yada onemlu bolumu bir kaynaktan saglanamax" diye.. İki ay sonra yemezseniz 6 ay sonra yersiniz bilemedin yayinciya taninan toleransi tuketirsiniz. Bu direk yada dolayli yoldan kesinlikle ban sebebidir. Google dogalliga dogal aramaya onem verir reklamvereni korumak adina en ufak bir hatayi affetmez demedi demeyin ben bildigimi ve mantikli buldugumu soyleywyimde isteyen devam etsin isteyen biraksin..