-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merahaba. Teknoloji haberlerini yazdığım bi sitem var. Şimdi sorum şu bir bilgiyi yani atıyorum samsung note 5 çıkarmış bunu ilk ben öğrenip siteme girim istiyorum. çünkü Bi yazı okudum " kimsenin yazmadığı yazıları yazarsanız daha önce ilk sıralara çıkarsınız" demişti. Aklıma takıldı. Markaların twitter adresini takip ediyorum, youtube takip ediyorum. Ama yetmiyor daha nasıl öğrenebilirim ? Örneğin sızıntılar oluyor bazen onları felan. yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
Sızıntılar oluyorda okadar büyük herkesin kendine göre haber ajansları var yani bu şekilde popüler bir haberi senin ilk ögrenmen imkansız gibi birşeydir.. Vede evet ilk haberi sen alıp yazarsan googlede o haber hakkında yukarlarda sen çıkarsın ama dedigim gibi o haberi senin bulmanda çok zor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
haber ajansları da çok pahalı ya :D ucuza bulsam alırım belki de yok. DHA 5.000 Tl :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Emek olmadan başarı gelmez yani bunu yapmak istiyorsanız ajans kullanmanız lazım ama dha harici bir şeye bakın daha global olan. Yabancı servisleri de kullanabilirsiniz